• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Dokumentárny film o UFO s názvom Tajuplný mimozemšťania (Alien enigma). Druhá časť z dvoch: 2/2. - Komentáre

Dokumentárny film o UFO s názvom Tajuplný mimozemšťania (Alien enigma). Druhá časť z dvoch: 2/2.

Dokumentárny film o UFO s názvom Tajuplný mimozemšťania (Alien enigma). Druhá časť z dvoch: 2/2.

48:06 
Toto je druhá a záverečná časť dvojdielneho dokumentárneho filmu o UFO a mimozemšťanoch s názvom Tajuplný mimozemšťania. V anglickom jazyku sa film volá Alien enigma. Autorom filmu je spoločnosť RPM Media, Inc. a je z roku 1998. Ako aj z loga na ľavej hornej strane obrazovky vidieť, tak som ho nahral zo slovenskej televíznej stanice Luna, ktorá ale už 19. septembra v roku 2001 zanikla. Nahradila ju totiž televízna spravodajská stanica TA3. Najprv som film nahral na VHS video kazetu a v roku 2008 som ho zdigitalizoval na DVD médium. Tento už digitálny DVD film som skonvertoval do formátu DivX .avi s týmito technickými parametrami: QVGA rozlíšenie (320x240) s 25 snímkami za sekundu a s rýchlosťou prietoku dát videa 300 kb/s a s dvojkanálovým (stereo) zvukom s frekvenciou 44100 Hz a s rýchlosťou prietoku dát zvuku 96 kb/s. Túto úpravu videa som urobil preto, aby kapacita filmu neprekročila maximálnu požadovanú kapacitu s hodnotou 150 MB. Bez tejto úpravy by som sem ten film nevedel dať kvôli vysokej kapacite video súboru. Tajuplný mimozemšťania je môj najlepší dokumentárny film o UFO aký mám. Dal som ho sem, ako som to šiesteho augusta 2009 v komentári pod týmto mojím videom http://www.ceknito.sk/video/371374 sľúbil. A sľuby treba plniť. Ako mnou sem, na Čeknito pridané video, je už jubilejné dvesté. Takže mi môžete gratulovať. Ináč krátko pred týmto dvestým videom som si tu vymazal desať najmenej dôveryhodne nafilmovaných UFO. Prvú časť Tajuplných mimozemšťanov si môžete pozrieť na tejto webovej stránke: http://www.ceknito.sk/video/407570. Prajem vám príjemné sledovanie. Kategória: Veda a technika | Pridal: Kybernaut | Zobrazení: 8624

Komentáre


0 - 9

Kybernaut | 11:02, 29. marec 2010
Počet hodnotení 0   + -
Záujemcov o paranormálne javy upozorňujeme na novú webovú stránku UFO klubu​Trnava: http://www.ufoklub-trnava.sk/. Po bezplatnom zaregistrovaní a prihlásení​tam môžete pridávať fotografie, obrázky, videá, môžete tam písať a​editovať články s možnosťou pridania obrázkov, písať môžete komentáre a je​tam samozrejme, že aj diskusné fórum.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:25, 17. február 2010
Počet hodnotení 0   + -
Chcem vás upozorniť na naše nové (ako pre koho, niekto to už vie od roku 2005)​zistenia o tej záhadnej bytosti z Mexika, ktorá spoza stĺpa chytila chlapca za​ruku. Tu je odkaz na video:
http://www.ceknito.sk/video/247973
. V dosť dlhom popise​videa napravo od okna videa a v komentári som o tom písal.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 22:18, 14. február 2010
Počet hodnotení 0   + -
Stalo sa ako som sľúbil. Včera som sem pridal tri nové videá a ďalšie​chystám.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 22:31, 30. december 2009
Hodnotenie:  1  |  Počet hodnotení 1   + -
V novom roku 2010 vám všetkým prajem všetko dobré. Za chvíľu budem​pokračovať ďalej s pridávaním videí o UFO a iných paranormálnych javoch a​záhadách.
 
Vaša odpoveď
6a8ko | 15:11, 27. november 2009
Hodnotenie:  2  |  Počet hodnotení 2   + -
Povznášajúci komentár, vďaka za tých 200 videí aj ja sa pripájam k​pogratulovaniu ;) Aj tebe diky jogask
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 00:22, 26. november 2009
Počet hodnotení 0   + -
Ďakujem ti za gratuláciu a pekný komentár. Pozrite si toto pekné​revolucionisticky urobené video:
http://www.youtube.com/watch?v=sIaujoassIc
.​Nenechajme sa zotročiť ! :x
 
Vaša odpoveď
JOGASKxxxFUN | 23:58, 25. november 2009
Počet hodnotení 0   + -
Perfektné komentáre a gratulujem k dvestému videu. Aj keď možno tvojím​komentárom rozumie len pár ľudí, určite toto šírenie informácií stojí za to​! Odporúčam vám naštudovať si to, čo vám je neznáme. Napr. slobodomuráry,​bilderberg, nwo atď. Overujte si pravdivosť informácií, pretože neni správne​veriť všetkému čo vidíte. Rôzne zaujímavé videá možete vidieť aj tu na​čeknito a to napríklad tu u Kybernauta, alebo u mňa na druhom účte JOGASK-hlavne​2012 (: a užívatela 6a8ko.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 18:54, 17. november 2009
Hodnotenie:  1  |  Počet hodnotení 1   + -
... Blíži sa doba, keď všetky vlády na svete a hlavne vláda USA prizná, že​tieto všetky veci reálne existujú a že to všetko už vyše 60 rokov utajovali a​dezinformovali verejnosť. Táto revolúcia už nebude "nežná". Nezadržateľne sa​to blíži, za nedlho to "praskne" a aj ja (my) týmto spôsobom, že som sem dal​týchto 200 videí (ešte som neskončil) k tomu naschvál prispievam. Už aj​predstavitelia Katolíckej Cirkvi o tom vedia, že sa to už dlho utajovať nebude,​veď preto mali pred týždňom vedeckú konferenciu o mimozemskom živote vo​Vatikáne a už sa začínajú aj oni chystať pre niekoho na krutú realitu, že​nás navštevujú mimozemské civilizácie. Blíži sa ďalšia ale omnoho väčšia​a to celosvetová revolúcia ako bola tá "nežná" pred dvadsiatimi rokmi. Preto som​sem toto jubilejné 200 video dal tak symbolicky práve dnes. A to som ešte​nespomenul tie veci o Slobodomuráskej tajnej svetovej vláde, Iluminátoch,​Bilderbergovcoch, Rockefellerovcoch, Rotschildovcoch, Trilaterálnej komisii a tak​ďalej, ktorá chystá takzvaný Nový svetový poriadok (New World Order-NWO), lebo​aj v tejto oblasti sa to riadne zostruje a aj z tých vecí bude musieť vzniknúť​revolúcia, aká tu ešte nikdy nebola, lebo ináč bude s celým ľudstvom veľmi​zle. Tí Slobodomurársky hajzli a najväčší zločinci na tejto planéte totiž​pracujú pre isté ciele, ktoré vyšli z chorých mozgov nepozemských negatívnych​bytostí. Ja, a aj všetci moji ufologický (a iný) kolegovia a kamaráti, ktorých​tu touto cestou pozdravujem, odporúčame každému aby sa pripravili na revolúciu,​ktorá sa nezadržateľne blíži. Musí to prísť, ináč bude zle. Ďakujem vám​za pozornosť. ;)
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 18:53, 17. november 2009
Hodnotenie:  1  |  Počet hodnotení 1   + -
Dnes oslavujeme 20. výročie nežnej revolúcie. Je deň študentov. Ja aj tu na​Čeknite dnes oslavujem svoje už v poradí dvesté video. V nežnej revolúcii sa​ľudia a hlavne mladý študenti vysokých a stredných škôl vzbúrili proti​vedúcim predstaviteľom štátu. Aj ja osobne som bol v našom meste štrajkovať​pred budovou VB (terajší policajti). Mal som vtedy 15 rokov a bol som prvák na​strednej škole. Celá naša škola tam šla štrajkovať. Teraz už mám svoje roky,​pomaly všetci starneme. Všetci sme akoby prirodzený cestovatelia v čase. Čo​myslíte, prečo som práve sem dal týchto 200 videí ? Odpoviem takto. Čeknito je​najväčší slovenský video portál, chcel som aby to sledovalo čo najviac ľudí,​ktorých treba pripravovať na isté veci, ktoré sa budú diať. Už dávno, ešte​aj pred celosvetovou potopou boli udalosti, ktoré sa už aj dejú a ešte aj budú​diať, predpovedané. Potešil ma ale aj ten fakt, že podľa štatistík to tu na​Čeknite navštevuje prevažne mládež, k hlavne ktorej sa teraz prihováram.​Blíži sa totiž doba, keď aj kvôli týmto ufologickým veciam, ktoré sem dávam,​vznikne revolúcia. Vy mladý ľudia budete dedičmi tejto planéty, budete žiť v​takom svete o akom sa vám ani nesnívalo. Niektorý z vás ste už také sny predsa​len mali, vieme o tom. Nebojte sa roku 2012, nič také hrozné sa nestane, to len​hlupáci strašia. Naše ľudstvo určite prežije ale treba pre to niečo urobiť.​Čo si naša civilizácia navarila, to si bude musieť aj zjesť. A my všetci a​hlavne vy milý mladý ľudia tu na Slovensku sme súčasťou tejto civilizácie,​týka sa to aj nás. Ako si všetci ustelieme, tak budeme spať, aj tak sa to dá​prirovnať, že čo príde. A tým niečim, čo príde je práve revolúcia...
 
Vaša odpoveď
Meno a heslo
Automatické prihlásenie

Prihlásenie