• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Apollo 20: Rutledge, Leonov a Snyderová. Odtajnená misia NASA a AFSC. Film číslo 1/7: Nafilmovaná mimozemská kozmická loď na odvrátenej strane Mesiaca v kráteri Izsak Y, ktorá tam už je asi 1,5 miliardy rokov. August 1976.

MINIHOSTING - lacný a výkonný, najlepší hosting pre vašu stránku!
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
00:44, 11.máj.08
Kategória:
Veda a technika
Film bol v auguste 1976 pánom Rutledgeom nakrútený z lunárneho modulu LM15 počas orbitálneho preletu nad objektom. Rozmery IAC (Identified Alien Craft=identifikovaná mimozemská kozmická loď) sú: 3370 x 510 metrov. Neďaleko od nej je ešte jedna, menšia inoplanetárna vesmírna loď trojuholníkového tvaru. Na začiatku filmu sa dá pekne vidieť. Ak ... show more

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 8283 | Komentáre 20 | Obľúbené 5


Komentáre (29)


0 - 20  |  20 - 29

Kybernaut | 17:26, 20. september 2010
Počet hodnotení 0   + -
Dopísal som to už aj do popisu videa ale napíšem to aj sem, lebo moje najnovšie​zistenia nasvedčujú tomu, že všetky tri kozmické lode boli napadnuté a​zostrelené vesmírnymi loďami Vimana, pochádzajúce z Indickej civilizácie Rama,​ktorú založili Nagovia, inteligentný humanoidný hadi. Nie len na Zemi (aj​jadrovými zbraňami) ale aj na Mesiaci viedli vojnu s civilizáciou Atlantída a​tieto tri veľké, Vimanami zostrelené vesmírne lode patrili civilizácii​Atlantída a tá najväčšia materská kozmická loď sa volala Valixi. Takže aj​tá žena, pilotka tej veľkej materskej lode Valixi a aj to písmo pravdepodobne​pochádza z Atlantídy. O tomto zistení som napísal aj článok, ktorý si môžete​prečítať na tejto webovej stránke:​http://www.ufoklub-trnava.sk/?strana=clanok&id=98&kategoria=2&zoradenie=datum&stranka​=1.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 00:40, 3. júl 2009
Počet hodnotení 0   + -
Slobodomurársky zakladatelia tajnej svetovej vlády a takisto aj niektorý ľudia z​vlády USA to vedia.
 
Vaša odpoveď
ajo33766 | 14:57, 17. jún 2009
Počet hodnotení 0   + -
podla mna fake no ale kto vie kto vie
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 15:47, 17. marec 2009
Počet hodnotení 0   + -
Nie som "brain".
 
Vaša odpoveď
noober | 11:40, 27. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
respekt :D
 
Vaša odpoveď
noober | 11:40, 27. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
ty vole ty si brain kybernaut tak hento som fakt netusil :D
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 17:12, 26. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Mesiac sa otáča okolo svojej osi ale tak isto rýchlo ako sa točí maša Zem a tak​isto rýchlo ako sa okolo Zeme točí Mesiac, hovorí sa tomu "viazaná rotácia" a​kvôli tomu je k našej planéte otočený tou istou stranou. Tá odvrátená strana​Mesiaca je vždy od našej Zeme odvrátená a aj preto sa ju nikdy priamo zo Zeme​nedá vidieť. "Mesiac sa teda za jeden obeh okolo Zeme otočí práve raz okolo​svojej osi. O takejto rotácii hovoríme, že je viazaná. Výsledným efektom​viazanej rotácie je, že Mesiac je k nám privrátený stále iba jednou stranou.​Viazaná rotácia Mesiaca vznikla slapovým pôsobením Zeme na mesačné teleso.​Amplitúda slapových zmien v pevnom povrchu Mesiaca dosahuje 1 až 2 m."​http://referaty-seminarky.sk/mesiac-1/. A tam na odvrátenej strane Mesiaca je táto​obrovská kozmická loď. Priamo zo Zeme ju nevidno, musel by si ísť priamo tam. Je​ináč dosť smutné, že o Mesiaci takéto základné veci nevieš.
 
Vaša odpoveď
noober | 15:55, 7. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
aha a mam este jednu otazku niekde tam uvadzas ze na odvratenej strane mesiaca niesom​si isty ale neotaca sa mesiac nahodou ??? a ak ano ako moze byt odvratena neaka​strana???
 
počet reakcií : 1  |  Vaša odpoveď
perdigo | 12:13, 15. január 2009
odvratena strana sa mysli ta, ktora sa nikdy neukaze k Zemi. Mesiac ma totiz rovnaku​dobu otočenia okolo osi ako aj dobu obehu okolo Zeme, preto je k zemi vzdy otoceny​tou istou stranou. ta druha je odvratena. Inak ucia sa to piataci na ZS
Kybernaut | 12:11, 7. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Ten odkaz v mojom komentári mi nefunguje a keď sa snažím sem napísať správny​odkaz, tak mi to nejde poslať a píše mi to tu, že "Pri pridávaní komentára sa​vyskytla chyba." Choď na http://www.ramistrip.com/ a tam klinki do tej lode ako je v​New Yorku. Dá ťa to na tú správnu webovú stránku.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 12:02, 7. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
2/2: ... Pozri si túto webovú stránku: http://www.ramistrip.com/001 New​RAMISTRIP/GALLERY/052 Ship size.htm. Tu je tá fotografia AS15-M1333. Pekne tu​môžeš vidieť, že ako sú od seba tie čierne krížiky od seba vzdialené desať​kilometrov, je to tam nakreslené. Na základe toho už nebolo ťažké zistiť​rozmery lode. Je naozaj obrovská, dole nižšie máš porovnanie, že ako by vedľa​nej vyzerala naša najväčšia loď na svete, Queen Mary 2, ktorá je vľavo a v​pravo vedľa je Eiffelova veža z Paríža. Na spodnom obrázku je názorne a v tom​správnom merítku ukázaná predstava, že ako by to vyzeralo, keby to pristálo v​New Yorku. Vľavo je trošku vidieť mesto Toronto.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 11:58, 7. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
1/2: noober, ešte pred tým ako ti odpoviem na tvoju otázku, ťa opravím, že​tento starý vrak kozmickej lode mimozemského pôvodu je dlhý 3370 metrov a nie iba​2250 ako si napísal. Šírka (510 m) je v poriadku, tú si v otázke napísal​správne. Tieto celkom presné parametre sa zistili z fotografii, na ktorých je​odfotená aj loď. Neviem, či si si to všimol ale na každej fotografii Mesiaca sú​na fotke vidieť také maličké čierne krížiky. Na úplne všetkých, nie len na​tých, kde je táto loď. Nie sú tam len tak pre srandu, slúžia ako pravítko na​meranie vzdialeností. Na fotografii s označením AS15-M1333 sú tieto čierne​krížiky od seba vzdialené tak, že na fotke predstavujú vzdialenosť 10000​metrov, čiže desať kilometrov (10 km). A vďaka tejto mierke sa dala celkom presne​vypočítať dĺžka a šírka vraku vesmírnej lode... POKRAČOVANIE NA BUDÚCE
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 15:42, 5. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
hegi55, ja ani nikto iný tu netvrdil, že Mesiac tu bol pred 1,5 miliardami rokov.​To táto nafilmovaná loď tam už je tak dlho. A nie je isté ani to, že tá EBE​Mona Lisa, pilotka tejto lode bola hybernovaná pred 1,5 miliardami rokov. Možno ju​niekto do toho vraku dal iba nedávno. Ten zarážajúco dlhý vek sa týka iba tejto​lode.
 
Vaša odpoveď
noober | 15:28, 17. december 2008
Počet hodnotení 0   + -
a ako zistili ze ta lod ma 2250 x 510 metrov???
 
Vaša odpoveď
hegi55 | 21:01, 15. december 2008
Počet hodnotení 0   + -
neberíím že tu bol mesiac pred 1,5 miliardamy rokow šak to som tu nebol ani​ja...nič nedokaže byť 1,5 miliardy rokov v klude a dokonca v tranze či v čom
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 18:46, 2. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
A tebe by pomohlo, keby si bol menej drzí.
 
Vaša odpoveď
pegasus1111 | 17:52, 29. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
ten kto tomu veri kludne nech mi posle e mail zapltaim mi psychiatra..kybernaut tebe​by pomohlo jebnut s 20 kilovym kladivom po hlave ..
 
Vaša odpoveď
stadopesti | 08:08, 5. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
barkus to ze si niekto spravi srandu musis brat vazne nie ??? omg to jedine video je​sranda a kazdy to pochopil, len ty sa musis hadat ze to neni pravda a par dalsich xD
 
Vaša odpoveď
barkus | 19:34, 28. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
je to vymysel pozrite si toto video:
http://ceknito.sk/video/160699
čo by tam robil​titanic???
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 22:04, 12. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
A ešte raz o veku tejto gigantickej kozmickej lodi píše sám autor tohto filmu,​kapitán posádky Apollo 20, pán William Rutledge (1930, Belgicko): "Vek bol​odhadovaný na jeden aj pól miliardy rokov, bolo to potvrdené behom prieskumu,​našli sme uvolnenie častíc z pôvodnej kôry, anortozit, špirály v​feldspathoidoch, pochádzajúce z nárazu spôsobeného Izsakom D. Hustota nárazov​meteoritu na loď potvrdila vek, taktiež malé biele dopady na kopci Monaco na​západ od lode..."
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 21:58, 12. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Prečítajte si aj iné články o Apollo 20, ktoré sú na Matrix-2001.cz v​kategórii "Dopisy od čtenářů Matrixu" na​http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?cid=52. Sú tam aj moje tri články.
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.