• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Apollo 20: Rutledge, Leonov a Snyderová. Odtajnená misia NASA a AFSC. Film číslo 7/7: Nafilmovaná Mona Lisa EBE, pilotka obrovskej vesmírnej lode, ktorá je už približne 1,5 miliardy rokov na odvrátenej strane Mesiaca. August 1976.

Jeden hosting pre všetky vaše domény => NEOBMEDZENÝ multihosting!
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
04:50, 11.máj.08
Kategória:
Veda a technika
Toto je druhá z dvoch video záznamov 165 cm vysokej, šesť prstej pilotky kozmickej lode z Mesiaca. Celé jej nahé telo je obalené nejakou tenkou priesvitnou látkou. Nie je mŕtva, spí v hlbokom umelom hybernačnom spánku, ktorý mohol trvať 1,5 miliárd rokov. Z kabíny Lunárneho modulu LM15 filmoval Ruský kozmonaut Alexej Leonov. Vidieť tam aj pána ... show more

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 8146 | Komentáre 20 | Obľúbené 6


Komentáre (29)


0 - 20  |  20 - 29

durmanpavol | 20:58, 4. jún 2009
Počet hodnotení 0   + -
mne sa to pozdava hosi kazdy riesi cosi ine, ale videjko kde tu kuknut spoko art,​undercoveralien a podobne na u tube sypu fajne fotecky
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 14:01, 25. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Nič moc. Trochu pritiahnuté za vlasy sú tie videá z Marsu.
 
počet reakcií : 1  |  Vaša odpoveď
durmanpavol | 20:10, 26. máj 2009
to by ma zaujimalo ake su tie tvoje videa z marsu, pripominam je rok 2009 u nas...
durmanpavol | 20:46, 21. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
chlapi treba sa kuknut na ten mars , tento typek ponuka videa z marsu, som zvedavy co​na ne poviete, tie posledne su uplna pecka, pekny vecer​;-)http://www.youtube.com/user/undercoveralien doporucujem
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 14:25, 5. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Skúsim sa dovtípiť noober, lebo ak si tým slovíčkom "lede" myslel lode, tak tá​uspatá žena nikam nepriletela (lebo bola hybernovaná, uspatá), ale dvaja​členovia posádky misie Apollo 20, pán Leonov a pán kapitán Rutledge túto ženu​našli v pilotnej kabíne tej obrovskej, vyše tri kilometre dlhej mimozemskej​kozmickej lode, odpojili ju od prístrojov a doniesli do Lunárneho modulu LM15 a​doniesli ju na Zem, kde sa ju že vraj podarilo zobudiť z dlhého (možno až​miliardu rokov dlhého) hybernačného spánku.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 12:10, 2. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Podľa mňa škaredá nie je, skôr naopak, páči sa mi a nikde ju nevyhrabali.​Pojmu "lede" nerozumiem, neviem čo to je. Túto šesť prstú humanoidnú bytosť​ženského pohlavia našli v pilotnej kabíne obrovskej mimozemskej kozmickej lode,​ktorá je na odvrátenej strane Mesiaca. Odporúčam ti pozornejšie čítať popisy​mnou sem pridávaných videí a moje komentáre, tam je to všetko vysvetlené.​Prečítaj si napríklad aj toto: http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=2145
 
Vaša odpoveď
noober | 15:35, 17. december 2008
Počet hodnotení 0   + -
heja kde tu ufoncicu skaredu vyhrabali??? im priletela do lede alebo ju boli zobrat v​tej lodi????
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 18:20, 2. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
Ja sem dávam takéto videá. A ja sa môžem postarať aj o to, že za to tvoje​neustále porušovanie pravidiel Čeknito raz doplatíš. Prestaň byť drzí, lebo​...
 
Vaša odpoveď
pegasus1111 | 17:50, 29. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
nehcjate jebnute male deti v tom..je to voskova picovina a ta lod pre boha je len​maly model z plasteliny priblizeny do pice kery kokot sem dava taketo videa!
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:03, 28. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Nech sa páči, len sa smej. Kto sa ale smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. Ja​si ešte počkám s tým mojim smiechom. Veď potom uvidíš, keď sa potom zasmejem​ja. Tlaková vlna môjho smiechu ťa zmetie ako lístie. Uži si to ešte, lebo ti​nezostáva veľa času.
 
Vaša odpoveď
spirit86 | 13:41, 21. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
HAHAHAHAHAHAHAHAHA TAK DAVNO SOM SA NEPOSMIAL TY TRAPNY KOKOT.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 23:00, 8. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Nebola to len Ruská misia ale spoločná Americko Ruská, bol tam s nimi aj Ruský​kozmonaut Alexej Leonov. Ten pán, ktorý si v rukách pohadzuje kameru je kapitán​výpravy William Rutledge, je Američan narodený v roku 1930 v Belgicku. Nie je to​žiadny rus a preto má myslím, že právom na svojom odeve logo NASA. On dal​všetky tieto filmy o Apollo 20 zverejniť. Tento film natáčal Alexej Leonov a​nebolo to filmované vo vesmíre ale na povrchu Mesiaca v lunárnom module, kde je​asi šesť krát slabšia gravitácia ako na Zemi. Preto sa mu tá kamera asi​šesťkrát pomalšie ako na Zemi vracia naspäť. Pozeraj to od dvadsiatej sekundy a​pekne jasne tam cez okno lunárneho modulu uvidíš Mesačný povrch. Tam dole je​zaparkovaný aj Ruský Lunochod. Keby si si pozornejšie prečítal popis videa na​pravej strane od videa, tak by si sem takéto blbosti o rusoch asi nepísal.
 
Vaša odpoveď
morfeus198 | 21:27, 7. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
lol trápne... boha už naozaj je to trápne... kua ešte jedni ufonci pochopím že​by boli v blízkosti zeme ale čo som videl ja videí tak tích ufóncov je viac než​cez 550 a každý inak vyzeral... a vravíš rusy hej???... po prvé ten ujko nemal​ani tušenia čo robí s tou vecou, len si ju tam prehadzuje, po druhé gravitácia​je tam normálna a je to vesmíííír a prehadzuje si tu vec tam kludne a po tretie​je to rus hej??? tak prečo mal na sebe že NASA?!?!?!
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 23:35, 1. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
To by bola sranda, keby robili taký cirkus kvôli voskovej figuríne. Aj tá vyše​troj kilometrová kozmická loď je podľa teba z vosku?
 
Vaša odpoveď
sambora | 15:35, 1. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
voskova figurina podla mna
 
Vaša odpoveď
edg4r | 13:10, 1. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
somarina 1.5miliardy rokov ne mno a ja budem zit 100miliard ja ju pojdem pozret​somarina
 
Vaša odpoveď
barkus | 19:34, 28. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
je to vymysel pozrite si toto video:
http://ceknito.sk/video/160699
čo by tam robil​titanic???
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 00:47, 22. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Neviem ako ty, ale ja by som si s touto dámou pokecal skôr, ako s nejakou štetkou​z ulice.
 
Vaša odpoveď
vrrrr | 16:16, 20. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
omg :-D lol...
 
Vaša odpoveď
Awar | 10:32, 19. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
vrrrr kyber omg :))) ja z vas stim jak sa vam moze pacit taka mumia :D by ste sa​obaja mali prejst v piatok vecer po meste a to by ste vydeli krasne baby nase​slovenky ale ta stara babka a ty napises ze je jebatelna :D:D:DD:D:D si kukni porno​clovece ked si nadrzany na skameneliny mier !
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 12:06, 14. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Charon13, akože to nebolo zmedializované? Veď je toho plný Internet, stačí do​vyhľadávača napísať Apollo 20. Ono je to zmedializovávané až moc dobre, aj ja​to tu napríklad zmedializovávam. MaRqUeZuS, keby si si prečítal sedemdielny​článok od pána Chvátala na http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=2145, o​ktorom som písal v závere popise videa (vpravo), tak by si sa okrem iného dozvedel​aj to, že bolo aj Apollo 18 a 19. Aj ja dúfam, že je to koniec takýmto hlúpym​poznámkam. keymaker, moje meno je s tvrdým I ale to nevadí. Horšie je to s tým​Raeliánskym hnutím pána Claudea Vorilhona. To nie len že vyzerá, ale to aj je​sci-fi. Čítal som jeho dve knihy a viac už ani nebudem, nie je to potrebné.​Pochopil som, že sú to bludy. Je to podobné ako Vesmírní lidé a aj ten​Vorilhonský Rael je podobný Bendovskému Aštarovi. Obidvaja sú cvoci, mohli by si​ruky podať. Taký mám na to názor ja a odporúčam aj vám všetkým aby ste tak​urobili tiež.
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.