• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Fotografie neidentifikovaných lietajúcich objektov (UFO) z Argentíny, z roku 2008.

MINIHOSTING - lacný a výkonný, najlepší hosting pre vašu stránku!
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
01:03, 22.máj.08
Kategória:
Veda a technika
Tvorcovia tohto filmu majú svoju vlastnú webovú stránku na http://inexplicata.blogspot.com/. Od tých istých autorov som sem už 17. februára 2008 dal podobné video s tou istou hudbou, ktoré je na http://www.ceknito.sk/video/120497. Mali pravdu, pozorovania pokračujú. Film som skopíroval z tejto webovej stránky: http://www.youtube.com/watch?v=Nm54fk9lDc0

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 2849 | Komentáre 20 | Obľúbené 2


Komentáre (30)


0 - 20  |  20 - 30

Kybernaut | 17:37, 26. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Nedejú sa všetky veci iba v Amerike, ale iba prevažne. UFO sa objavuje na celom​svete, je to globálny jav. Pozri si aj ostatné videá, ktoré som sem dal a ešte​aj budem dávať a sám uvidíš, že UFO nebolo filmované a fotené len v USA ale​aj všade na svete, vrátane Slovenska.
 
Vaša odpoveď
marek606 | 19:06, 20. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Usli z area 51 chrante sa americania .
 
Vaša odpoveď
puki301 | 22:02, 19. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
velmi zahadne ze vsetky veci sa deju v USA a neviem de :D velmi zahadne
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 02:01, 12. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Aby sa nepovedalo a nenapísalo, že som tu stále len vážny, tak spomeniem, že​niečo podobné povedal aj Boleslav Polívka jednej doktorke vo filme Dedičstvo​alebo Kurva hoši, guten tag! Tam sa jej pýta na jej vieru v Boha, veď si to​pozrite:
http://www.youtube.com/watch?v=Jmgdw-mjj_I
 
Vaša odpoveď
amaranth211 | 09:13, 11. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
kapper.....neveriaci....nie je vsetko o tom ze to musis vidiet na vlastne oci....ja​som pisulu tvojej frajerky nevidel a aj tak verim ze ju urcite ma.....
 
Vaša odpoveď
WimP | 15:17, 9. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
aj uz som niekolko krat videl nieco ako ufo co sa nedalo ina popisat ... ale ten​akapper to z metalovej hudby urcite nema :D neurazajte pls metal ok ?
 
počet reakcií : 1  |  Vaša odpoveď
gibsonx | 20:24, 1. október 2008
neslovíčkar.
theking | 13:06, 9. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Aj ja som take veci videl Kapper !A som zastanca teorie ze UFO je skutocnost !Takze​Kybernaut SOM STEBOU !
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 21:49, 8. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
UFO som už niekoľko krát na vlastné oči videl a veril by som na to, aj keby som​to osobne nevidel, lebo to videli členovia mojej rodiny, priatelia a známy z môjho​okolia. Pochybujem nad tým, že by tvojmu skepticizmu pomohlo také video o ktorom​si v komentári písal. A nemám v tom videu aj niečim zažonglovať ako v cirkuse?​Vždy by si si vymyslel nejakú výhovorku a aj takéto video by si určite nejako​ofrflal. Napríklad ja pre teba nie som cudzí človek? A som podľa teba​dôveryhodný? Veď akýkoľvek dôkaz sa dá vykonštruovať, či nie? Mám dokonca​aj taký pocit, že keby ti UFO pristálo priamo na hlave a vystúpil by z neho​nepozemský pilot a dal ti facku, tak by si si skôr myslel, že ti z tej metálovej​hudby, ktorú počúvaš šibe a máš halucinácie.
 
Vaša odpoveď
Kapper | 22:00, 7. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
kybernaut aj ty tu mas prazdne recicky, za to ze tu davas videa a fotky inych ludi​ktory si myslia ze to je UFO tak tomu veris a vychvalujes sa tu nejakymi expertizami.​Az ked na vlastne oci uvidim nieco take tak tomu mozno zacnem verit. A mal by si aj​ty verit v nieco az ked to uvidis na vlastne oci a potom to aj odfotit alebo​nafilmovat a najlepsie s tebou vzabere a nejakym dokazom ze si to ty a potom to dat​preskumat tymi tvojimi expertizami, dat to do toho videa ze to preslo nimi ako dokaz​a hodit to sem, to by uz pre nas neveriacich bolo viac doveryhodnejsie.
 
počet reakcií : 1  |  Vaša odpoveď
gibsonx | 20:23, 1. október 2008
nikdy som UFO nevidel a som presvedčený, že je. ani Boha som nevidel...
theking | 19:36, 6. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
amaranth211 ja viem kdo zneho vystupi !George Bush s Americkou vlajkou v ruke :D
 
Vaša odpoveď
amaranth211 | 02:30, 6. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
ja na tie veci kolo ufo a toho vsetkeho verim...pokrok vsak ide velmi rychlo dopredu​a nikto nevie ani nikdy nebude vediet co ta NASA vlastne skuma alebo na com prave​pracuje...ked raz ten tanier pristane nechajme sa prekvapit kto z neho nkoniec​vystupi
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:30, 6. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Presne tak ako píše iron, tie veci lietajú všade. Napríklad aj v Mexiku sa​často pozorujú. A ten film poznám. Len sa bojím, že je to možno teplovzdušný​balón. Sú totiž takéto balóny tanierovitého UFO tvaru a aj sa to tak balónovo​správa, pohybuje sa to tak podobne. Keby to aspoň zmyzlo tak nečakane rýchlo ako​to balón nedokáže a ako to je aj na mnohých iných filmoch dosť častým javom.​Všimol som si, že tento prípad skúmal aj môj oblúbený Mexický ufológ Jaime​Maussan. A netvrdil, že je to balón. Možno sem dám aj tento film, len ho ešte​treba lepšie preveriť. Ten odkaz si mohol napísať aj v takejto kratšej forme​
http://www.youtube.com/watch?v=jbYcOJ5GmEs
bez "&feature=related".
 
Vaša odpoveď
iron | 00:01, 6. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
U.F.O.lietaju denno denne po celom svete...len niekde ich vidiet viac a niekde​menej...
 
Vaša odpoveď
theking | 15:32, 5. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Kybernaut TU JE NAJLEPSIE vydiet UFO :​
http://www.youtube.com/watch?v=jbYcOJ5GmEs
&feature=related
 
Vaša odpoveď
theking | 15:29, 5. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Caw Kybernaut som stebou v tychto veciach a urcite si spozoroval ze "UFO" sa NAJVIAC​vyskytuje v oblastiach Argentiny takze nieco v tom je.Pls odpys
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:12, 4. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Nie možno, ale určite tu nie sme sami a dejú sa tu čudné veci.
 
Vaša odpoveď
GTASA | 13:14, 2. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
co vies podla mna neexistuju ale nikdy nevies mozno tu nie sme sami
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 11:01, 2. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
FeLLtZ, proti tvojej neviere voči existencii ufónov nemám nič ale tie tvoje fotky​s nakreslenými čiernymi čiarkami chcem vidieť. Ak vieš naozaj aj ty "nafotit​dake fotky a tam nakreslit ciernu ciarku", tak ich uploaduj napríklad na​www.ulozisko.sk, alebo na www.edisk.sk (alebo na nejakú takúto podobnú úschovňu​dát, je ich na internete viac) a potom mi sem pošli odkaz na ich stiahnutie. My ich​ich potom preveríme a podrobíme rôznym expertízam ak to bude vôbec potrebné,​nad čí pochybujem. To by si tie čiarky musel veľmi pekne nakresliť. Buď si ale​istý, že akýkoľvek podvod alebo falošnosť tých fotografii odhalíme. Si len​ďalší z tých, ktorý tu má len silné rečičky bez skutkov. A mimochodom, to,​čo ti na týchto fotografiách pripomína nejaké čierne čiarky, tak to je​spôsobené zníženou kvalitou videa, za ktorú sa vám ospravedlnievam. To nie sú​žiadne čiarky ale neidentifikované lietajúce objekty, to len kvôli zníženej​kvalite videa tak možno vyzerá. Snažím sa sem dávať čo najkvalitnejšie videá​ale lepšie to už nejde. Keď robím upload, tak tie filmy, ktoré sem na Čeknito​posielam, sú o dosť kvalitnejšie ako tie, ktoré vidíte. Martin Šváby z​Čeknito teamu mi to odôvodnil tak, že používajú nejaký starší, menej​kvalitný kodek na prehrávanie videí. Vraj chystajú zaviesť nový kodek,​porovnatelný s kvalitou HD videa. Veď uvidíme. Prečítaj si tu dole nižšie môj​komentár z 22. mája 2008 (druhý komentár v poradí). Ten komentár je ako ušitý​pre teba a tebe podobných pseudohrdinov, ktorý údajne vedia urobiť tiež také​videá alebo fotografie. Aj vy ostatný virtuálny vytvárači videí a fotografii,​dokedy vás bude baviť mať takéto prázdne rečičky bez skutkov? Chceme vidieť​tie vaše fotky, či videá, sem s nimi. Bez nich vás nikdy nebudeme brať vážne​ale iba s úsmevom, to si buďte istý.
 
Vaša odpoveď
edg4r | 13:07, 1. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
kamarat jak by sa sem dostali by ich americani zestrlili tu ked idu cinani tak si ani​prdnut nemozu sak sade by to bolo
 
Vaša odpoveď
FeLLtZ | 09:59, 1. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
A keby ze exsituju a henty ich naozaj odfotili v tom vrtulniku tak sa vsadim ze by sa​uz nevratili na pevninu...
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.