• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Tento objekt bol nafilmovaný z ulice Europe pri hranici medzi Cusagom a Trezzanom v Taliansku 17. 4. 2007.

Jeden hosting pre všetky vaše domény => NEOBMEDZENÝ multihosting!
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
02:27, 22.máj.07
Kategória:
Veda a technika
Tento lietajúci tanier nafilmoval istý "wortexR" na ulici Europe pri hranici medzi Cusagom a Trezzanom v Taliansku. Bolo to v utorok, dňa 17. apríla 2007 asi o 18:30 hodine miestneho času. Zdroje tohto videa: http://www.youtube.com/watch?v=IbANXT0QG5M&eurl= http://www.ufocasebook.com/italy041707.html

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 3872 | Komentáre 20 | Obľúbené 8


Komentáre (36)


0 - 20  |  20 - 36

Kybernaut | 09:32, 26. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Z havarovaných lietajúcich tanierov si už tajne s pomocou spätného inžinierstva​(odkukávaním) s týmom Roberta Lazara a jeho podobných vedcov v Nevadskej 51-vej​oblasti (Area 51) zostrojili niečo podobné s takýmito vlastnosťami. Takže také​rýchle veci predsa len máme. No aspoň Američania áno ale ja som to myslel tak​všeobecne, že naše ľudstvo. A ty zahady, mi kedy konečne pošleš tú svoju​zarámovanú fotografiu tvojho UFO z Hronského Beňadiku ? Už dvakrát som ti tak​súkromne napísal, že aby si mi ju poslal, lebo ju chcem vidieť a lepšie​preskúmať. Doteraz ju ale nemám a ani som ju ešte nevidel. Čo sa bojíš, že​tam máš nejakého chrobáka ? Nútiť ťa ale nemôžem, tak to radšej nechajme​tak.
 
Vaša odpoveď
blackmesa | 14:16, 10. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
ste videli ako niektore UFO objekty zrýchľujú?! aj keby prišla MIG - 29 a by po​ňom strieľala tak by to bolo hovno platné. Viem o takých prípadoch kde​vystrelili na UFO pár Rakiet ale šak toto UFO tak zrychlilo že zmizlo. jeden vojak​videl na radari čudný objekt ale iba jednu snímku lebo kým sa radar otočil o 360​stupňov tak tam to už nebolo.A ten radar sa otočí raz za 5 sekúnd tak si​predstavte akú to má rýchlosť a mi nič také rýchle nemáme a tak skoro ani​mať nebudeme.
 
Vaša odpoveď
zahady | 21:29, 7. marec 2009
Počet hodnotení 0   + -
ufo exzistuje ja mam ho od foteny a zaramovany a bolo to nad Hronskym Beňadikom
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 13:34, 6. október 2008
Počet hodnotení 0   + -
Tieto objekty zvyknú byť na radaroch neviditeľné a možno preto na to nereagovala​protivzdušná obrana.
 
Vaša odpoveď
onik111 | 20:53, 19. september 2008
Počet hodnotení 0   + -
MNE TO PRIPADA AKO NIAKA TAJNA TECHNIKA NIECO SA POD TYM vrti nieco ako vrtula​ktora to pohana ale preco sato naklan a furt nechapem kazdopadne ufoto asi bude ale​vzdy ma nasere to ze to je tak dalekoooo :) co neprileti blizie ? a preco napriklad​vlada nato neposle neviem niaky priskumny vrtulnik abo co ? ked sato tam vznasa napr​hodinu ?
 
Vaša odpoveď
simik1991 | 16:30, 18. august 2008
Počet hodnotení 0   + -
pegasus1111 //ty si človek ktorý verí len sám sebe a svojim prihriatym​kamarátom,ak ťa nezaujímajú tieto videa tak ich nekukaj :) on sem dáva takým​luďom ktorý si to chcú pozrieť
 
Vaša odpoveď
Tomigun | 17:42, 29. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
hm tazko povedat, ci je to prave ci nie. Kazdopadne , bolo to kamerovane normalnou​kamerou, takze tam sa toho falsovat moc nedalo. Najprv sa mi to podobalo na maly​vrtulnik,ked to priblizil, vidno disk. Opat vsak musim pochvalit ludi, ktori​nevyajdrovali prakticky ziadne emocie. Ja keby som to videl, osobne skacem od​vzrusenia. Ale aj tak som skeptik
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 02:10, 3. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
Lietajúce objekty, ktoré sa momentálne nedajú identifikovať a ktoré sa kvôli​tomu označujú skratkou UFO, skutočne existujú a to nezávisle na tom, či ich​existencii veríš, alebo nie. Tvoje presvedčenie o neexistencii týchto​neidentifikovaných lietajúcich objektov to nijako nezmení, aj keby si sa na hlavu​postavil. Skús ale na to viac neveriť, daj do toho viac sily a energie, veď sa ti​možno aj podarí svojou veľmi silnou neverou vymazať z existencie UFO. Len sa pri​tom prosím ťa neposer, pre istotu si prichystaj nočníček alebo si daj radšej​plienky. A ak sa ti tie mnou sem dávané, podľa teba na počítači robené videá​nepáčia, tak ich jednoducho nepozeraj a hlavne nekomentuj ich tak neslušne ako to​máš vo zvyku. A na záver ti veľmi pekne ďakujem za to, že si sa premohol, a​napísal si sem už menej urážlivý a vulgárny komentár. To si prosím ťa ako​dokázal? To bol asi najväčší úspech tvojho života, však?. Len sa moc​nepremáhaj aby ti to náhodou neublížilo. Ale aj tak ťa upozorňujem, že tvoje a​aj iných neslušné a hlavne urážlivé komentáre budem v budúcnosti mazať a​keď sa to zopakuje, tak potom ťa budem aj blokovať a môžem ťa aj zažalovať​správcovi tohto servera. Martin Šváby z Čeknito teamu je môj dobrý kamarát.​Môžem to dať aj na políciu, lebo existuje zákon, ktorý hovorí o urážke na​cti a mám aj kamarátov na polícii a niektorý sú aj počítačový experti,​takže by pre nich nebol problém ťa vystopovať. Tak skús ma napríklad ešte raz​nazvať kyberkokotom a uvidíš.
 
Vaša odpoveď
pegasus1111 | 08:52, 1. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
kybernaut teraz uz normalne.ty si myslis ze keby bolo ufo my by sme o tom vedeli??kde​ze sa uvedom...my by sme a to dozvedeli ak by prisli naozja ale take srackovske videa​spravene na compe co sem davas su vazne trapne
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 11:40, 15. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Pekný príbeh, mohol by si z toho napísať nejaký sci-fi román.
 
Vaša odpoveď
windousxp | 09:36, 19. marec 2008
Počet hodnotení 0   + -
V roku 1995 ludia verili ze ufo neegzistuje ale znami doktor Frenkin zistil ze kzemi​sa blizi neidentifikovany objekt cos oznamili ze to bolo ufo.Pan doktor Frenkin​zvolal cele mesto do stareho kostola.Vsetkim virospraval co videl,nikto mu vsak​neveril.V roku 1997 ludi nic netrapilo.Jeden iba neden clovek z 50 000 ludi videlo​lietajuci objekt ludia si misleli ze to bolo lietadlo alebo nieco take.Chceli ist za​doktoromFrenklinom ale doktor mal tazku rakovinu uz zomieral.Chceli mu povedat ze na​zem pada neidentifikovatelny objekt coze znamenalo UFO ludia sa bali,kricali,nevedeli​kam sa skrit pred nimi .A o ani necelu hodinu doslo k zniceniu mesta zvane​mesto lasky.Vsetci ludia boli mŕtvi.V roku 2000 sa na mieste zvanom tiez mesto​laski na 50 000 tiel.Vsetky tela boly spalene a hodene do mora.Ľudia verili ze UFO​sa uz nevrati.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:16, 6. marec 2008
Počet hodnotení 0   + -
Maar3k, žiadne deti s UFO nemám a mám v pláne sem dávať aj iné filmy o​paranormálnych javoch a iných záhadách. Takže mám aj iné filmy, no ale zatiaľ​som ich sem ešte nedal. Svoj archív s nafilmovanými UFO som si ešte neminul. Mám​ich ešte dosť. A to s tým "neidentifikovatelny objekt z kokotina" máš pravdu, je​to naozaj kokotina, no ale nie UFO ale to tvoje tvrdenie (už len ten spôsob ako si​to napísal), lebo tie objekty vôbec nie sú neidentifikovatelné ale iba​momentálne neidentifikované. Podobne ako tvrdí GaMbLeR, raz sa dozvieme o týchto​objektoch pravdu a úspešne ich identifikujeme. Pracujeme na tom. A ty Ragnarok a​mnohý ostatný vedzte, že je nesprávne objekty UFO spájať s mimozemskými​civilizáciami. Nemusia to byť mimozemšťania a keby aj boli (je to samozrejme​najpravdepodobnejšia teória o pôvode týchto objektov), tak by ste to sami už aj​identifikovali a už by to nebolo UFO. Bolo by to IFO v podobe IAC (Identified Alien​Craft).
 
Vaša odpoveď
Ragnarok | 20:32, 12. február 2008
Počet hodnotení 0   + -
To je dobrá kokotina teda asi iba idioti môžu tomu veriť. Nehovorím že​neexistujú mimozemské civilizacie ale toto video je fakt pičovina
 
Vaša odpoveď
GaMbLeR | 20:11, 12. február 2008
Počet hodnotení 0   + -
no je to diskutabilna tema UFO ale raz sa aj tak dozvieme pravdu
 
Vaša odpoveď
Maar3k | 16:40, 12. február 2008
Počet hodnotení 0   + -
kybarnaut ty co si do toho ufa??co s tym mas deti sak nijake ine vidka​nemas...neidentifikovatelny objekt z kokotina...trapne
 
Vaša odpoveď
DragonOfRetribution | 15:23, 12. február 2008
Počet hodnotení 0   + -
kde sa da kupit thaqi šarkan??? aj ja xcem
 
Vaša odpoveď
hujiklop | 14:27, 12. február 2008
Počet hodnotení 0   + -
to bol novy prototyp ruskej ponorky....
 
Vaša odpoveď
Jakub264 | 13:59, 12. február 2008
Hodnotenie:  -1  |  Počet hodnotení 1   + -
vyzera to realne ale ja tomu neverim kedze je to kravina... Co by tu chceli nie?​Pride mig29 a je po nich :D:D:D::D:
 
Vaša odpoveď
WarLord | 08:58, 12. február 2008
Počet hodnotení 0   + -
To je FAKE!!! Ludia v pohode a ani to moc realne nevyzera proste FAKE
 
Vaša odpoveď
DrMaci92 | 08:10, 12. február 2008
Počet hodnotení 0   + -
to sa nekto vysral s lietadla :D:D:D lol
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.