• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

nemá fotku Pridal:
anonym
Pridané:
Kategória:

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


  •  

  Zobrazení | Komentáre 20 | Obľúbené


Komentáre (26)


0 - 20  |  20 - 26

lakino051 | 20:12, 6. október 2008
Počet hodnotení 0   + -
ta to chuj more ..........video super
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
onik111 | 21:00, 19. september 2008
Počet hodnotení 0   + -
pegasus1111 drz uz picu uz ma vitacaju tvoje prijebane pripomienky ku kazdemu s ufo​viedei naco to pozeras ? len abisi tu mohol pourazat kazdeho a pak siho ist spokojne​vihonit pod perinu ?:)
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
simik1991 | 16:37, 18. august 2008
Počet hodnotení 0   + -
pegasus1111 //zase začínaš s mimozenšťanmi,je to ufo a nie "zelený" ty hlupák
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Kybernaut | 00:23, 9. august 2008
Počet hodnotení 0   + -
Možno.
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
KapitanNemo | 11:41, 9. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
Podla mna je to jeden objekt.
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Kybernaut | 23:27, 3. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
Chodia ťa obdivovať na tvoju vulgárnu a drzú operu, lebo taký prípad aký si ty​nevideli ani oni v celom vesmíre.
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
pegasus1111 | 09:04, 1. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
ufoni choida do australie na operu....KKTINA CELE VIDEO!!!!.K
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Kybernaut | 16:42, 7. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Táto teória sa ináč zhoduje aj s poznatkami starovekých Egypťanov, ktorý svoje​poznatky čerpali od Imhotepa, od ktorého čerpali múdrosť aj staroveký Gréci a​ktorý ho pomenovali ako Asklépius, Esculap ale jeho najznámejšie meno je Hermes​Trismegistos. Bol zakladateľom takzvaného Hermetizmu. Údajne objavil niekoľko​zákonov vesmíru. Okrem iného tvrdil, že všetko, čo je v malom je i vo veľkom a​naopak, čo je vo veľkom, je i v malom. Tým je myslené aj to, že keď niečo​nejako funguje alebo vypadá v malom, tak to bude fungovať a vypadať niekde inde vo​veľkom prevedení. Nie je to ale myslené tak, že úplne rovnako ale iba podobne.​Ako príklad môžem uviesť atóm, ktorý sa skladá z centrálneho jadra a z okolo​nich obiehajúcich elektrónov. To bolo akože v malom, poďme sa pozrieť na niečo​veľké. Takto podobne je stavaná aj celá naša Slnečná sústava. Má centrálne​Slnko okolo ktorého obiehajú planéty. A pozrime sa na niečo ešte väčšie.​Takúto istú štruktúru majú aj galaxie, aj oni najú jadro, okolo ktorého​obiehajú galaktické ramená. A to bol len jeden príklad toho, že Imhotem/Hermes​nebol len nejaký obyčajný výmyselník a nebolo by zlé brať ho vážnejšie. To​v malom je myslený odpor vzduchu v našej Zemskej atmosfére (zvuková bariéra) a​vo veľkom zase geónovo časopriestorový odpor vo vesmíre (časopriestorová​bariéra). Takže aj podľa Hermetizmu je táto teória pravdivá.
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Kybernaut | 16:04, 7. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Teoretický fyzici majú zaujímavú teóriu, že aj Einsteinovský štvorrozmerný​časopriestor sa skladá z elementárnych častíc, ktorým dali meno geóny. A​podobne ako naša atmosféra kladie odpor (odpor vzduchu) na rýchlo sa pohybujúce​sa lietadlo, tak isto aj geóny vytvárajú odpor na kozmickú loď, ktorej​rýchlosť sa blíži k rýchlosti svetla. Preto sa v smere letu scvrkáva a jej​hmotnosť sa zvyšuje. Podobne to aj nazvali: časopriestorový odpor. A to s tým​dosiahnutím rýchlosti svetla a nekonečnej energie na jeho dosiahnutie môže byť​nakoniec tak, ako to bolo s pokusmi o dosiahnitie rýchlosti zvuku. V leteckej​terminológii sa tomu hovorilo "zvuková bariéra" a taktiež sa tvrdilo, že sa ju​nikdy nepodarí prekonať. Toto sa tvrdilo až do 14. októbra 1947, kedy americký​pokusný pilot Chuck Yeager prvý krát prekonal rýchlosť zvuku. Zvuková bariéra​bola prekonaná. Týto teoretický fyzici tvrdia, že to s tým nekonečným​hromadením energie pri dosahovaní rýchlosti svetla bude asi tak, že​časopriestorový odpor má podobne ako odpor vzduchu síce omnoho väčšiu ale nie​nekonečnú výdrž, či elasticitu pri svojom zakrivovaní. Kozmická loď pri tých​extrénmych rýchlostiach pretrhne priestoročas podobne, ako sa to deje napríklad v​čiernych dierach a ocitne sa v hyperpriestore, kde už zákony našej fyziky​neplatia a tam môže i naďalej zvyšovať svoju rýchlosť. To preto, lebo raketa​by sa premenila na energiu a stratila by aj svoju hmotnosť, nastala by premena hmoty​na energiu a v tom hyperpriestore by už platili úplne iné zákony kvantovej​fyziky. A takto sa ževraj dá cestovať vesmírom omnoho rýchlejšie ako je​rýchlosť svetla. Na takéto cestovanie premenou hmoty na energiu a spätnou​premenou tejto energie na hmotu, existuje aj vedecký pojem: teleportácia. Už to​nie je len pojem zo sci-fi literatúry, vedcom sa totiž už podarilo pomocou​teleportácie premiestniť aj svetlo.
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Kybernaut | 10:20, 19. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
S tým hromadením energie pri dosahovaní rýchlosti svetla sa dá vybabrať​takzvanou časpriestorovou bublinou. Zistilo sa totiž, že za to hromadenie energie​môže práve časopriestorový odpor. Takýto podobný princíp sa už používa pri​našich torpédach so superkavitačným pohonom, kde sa využíva vzduchová bublina,​vďaka ktorej sa môže torpédo pod vodou pohybovať rýchlejšie ako zvuk. Voda sa​ho ani len nedotkne. Hydrodynamický efekt sa stráca. Cestovať vo vesmíre sa​teoreticky dá aj mnohými inými spôsobmi ako len takmer rýchlosťou svetla. A v​mnohých prípadoch sú tieto iné možnosti aj omnoho efektívnejšie a​rýchlejšie. Vytváraním červích dier, a prechodmy cez ne vstupom do​hyperpriestoru alebo zakrivením časopriestoru gravitačným poľom a tak ďalej.
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
vrrrr | 17:24, 5. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
jedna vec je či existujú vo vesmíre iné civilizácie a druhá vec či sa knám​dostali.. hovoríte tu o rýchlosti svetla lenže na cestovanie galaxiami je aj​rýchlosť svetla úbohá keďže len cesta k najbližšej hviezde by ňou trvala 4​roky.. a to rýchlosŤťsvetla podľa súčastných poznatkov ani nieje možné​dosiahnuť keĎže na jej vyvynutie by teleso s nenulovou hmotnosťou spotrebovalo​nekonečné množstvo energie.. takže ak sa sem nejakí alieni dostali a nemajú​priatelské úmysly znamená to že sme v pči :-D
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Kybernaut | 18:04, 6. marec 2008
Počet hodnotení 0   + -
Nie, Nexis, nie som mimozemšťan a ani "gay homo", ktorý za každým rohom vidí​UFO. A o cestovaní v čase nepochybovali ani taký velikáni vedy ako Albert​Einstein a aj ešte teraz žijúci profesor Stephen Hawking, nemecký fyzik Johannes​von Buttlar a mnohý iný nemenej významný vedecký pracovníci.
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Nexis | 16:52, 12. február 2008
Počet hodnotení 0   + -
lol stroje casu ty mas fakt srandovne zmyslanie stavim sa ze ty sam si mimozemstan​:D:D, alebo si iba dalsi gay homo co uvidel obrazok a uvidel nanom odraz svetla od​lustra AAAAAAAAAA UFOOOOOO
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Kybernaut | 00:49, 8. január 2008
Počet hodnotení 0   + -
Neboj sa Siriuse, svojimi poznatkami ťa určite nesklamem. Samozrejme, že tie veci​nie sú len mimozemské inoplanetárne vesmírne lode, sú to aj naše tajné​lietadlá alebo stroje času z našej vlastnej budúcnosti, anomálne prírodné​úkazy a rôzne guľové blesky a tak ďalej.
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Siriuse | 23:01, 26. október 2007
Počet hodnotení 0   + -
a kto povedal ze UFO su ine vyspele civilizacie sak to je len objekt ktori neje​identifikovany dufam ze kybernaut netvrdi ze v kazdo ufo su skryty zeleny muzickovia​lebo by ma hlboko sklamal
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Siriuse | 23:00, 26. október 2007
Počet hodnotení 0   + -
a co hned nervujes a nadavas nooo pre mna neje problem uverit ze civilizaii je tu​kolko chces ale ta si to spocitaj ty musia mat prbilizne cas na vyvoj asi taky ako my​musia mat priblizne podobnu hviezdu podobnu slnku a este k tomu odchytavac asteroidov​ako my planetu jupiter kym taku hviezdnu sustavu najdes potrva ti to dlho este par​dobrich rokov a kim vymyslis pohon tzv fotonovy aby sa ujko v rakete priblizil​rychlosti svetla a aby sa tam uplatnoval paradox dvojcat to tiez este potrva a kym​vlastne prejde tu cestu od jednej hviezdnej sustavy u druhej prejde obrovska doba​pochybujem ze by to stihli za tych 13,5 miliardy roka ci kolko a to hovorim vlastne​preto aby si sa vzyl do koze toho mimozemstana co chce cestovat a aj keby cestovali​naco by sem cestovali keby boli taky vyspeli nemuseli by sem cestovat lebo vsetko co​by im trebalo by si dokazali vyrobit z planet ktore su ovela blissie a necestovali by​tam kde su obivane najskvor by brali najblissie a ak by aj boli taky vyspeli ze​dokazu vyrobit fotonovy pohon tak by si vsetko potrebne dokazali vyrobit z chemikalii​obsiaghnutych v najblissom vesmire a aj ked hovoris ze je tolko civilizacii je mala​pravdepodobnost ze by sa stretli prave s nasou a zaver k tomu je ze ine civilizacie​existuju ale najpravdepodobnejsie je ze my sa s nimi nikdy nestretneme po dobu ked​bude existovat vesmir ci nasa civilizacia(tym nemyslim tu hru) cize toto je nejake​cudne lietadlo so svetlami na podvozku a v civiliziaciach maju ludia jasno viem ze​nezmenim nazor nikoho ale mne to nebrani pisat(aj tak tu bude bud kazdy na mna​nadavat alebo mi pritakat mikoho nazor nebudem formovat ja sa na to vykaslem​nezaplaten robota)
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Lejnat | 13:48, 11. október 2007
Počet hodnotení 0   + -
UFO neexistuje a KYBERNAUT si​KOKOT,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,​,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,​,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a ak si to ty na fotke ta si duplovany KOKOT,,,CHUJKO sa​zaoberaj dacym NORMALNYM a ne UFO,FANTAZIA A SIKMOOKY
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
jaannnisskkka | 20:44, 12. august 2007
Počet hodnotení 0   + -
zaujimave....urcite ze nie sme samy
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
kaliber | 10:42, 12. jún 2007
Počet hodnotení 0   + -
jednoducho hore je aj niketo iny okrem nas co si myslite ze v celom vesmire sme len​mi????
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď
Zdenci18 | 07:17, 7. jún 2007
Počet hodnotení 0   + -
calver : Vies preco nejsu ufoni aj nad Slovenskom lebo Slovaci by ich rozkradli​teleporting :D :D :D
Zmazať   Blokuj užívateľa
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.