• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

 fotka Pridal:
Golius
Pridané:
16:41, 25.január.09
Kategória:
Ostatné
....................................

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Golius Ďalšie videá


OstatnéĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 6203 | Komentáre 20 | Obľúbené 4


Komentáre (28)


0 - 20  |  20 - 28

Golius | 22:21, 22. august 2009
Počet hodnotení 0   + -
Je to věc každého jaký má názor ! ČECHY,ČECHŮM !
 
Vaša odpoveď
jahrepresent | 15:34, 8. apríl 2009
Hodnotenie:  -2  |  Počet hodnotení 2   + -
to video je na hovno, a ta skupina dvakrat tak na hovno.... A SLOVANI, nehadejte se!!​:)
 
Vaša odpoveď
rendes | 16:16, 3. február 2009
Počet hodnotení 0   + -
Mám rád čechov, no prepiatych nacionalistov nemôžem ani cítiť. Kandelia jak​rakovinový záprdok... Nehovorím teraz len a konkrétne o čechoch... A toto je​skôr taký krčmový patriotizmus, čiže môže byť. Zdravím Bohemians Praha...
 
Vaša odpoveď
Pitfall | 22:49, 2. február 2009
Počet hodnotení 0   + -
Promin ale když Madaři se stahovaly tak díky tomu že sme my zasáhly a pohorozily​jim vojecko usylou.... A potom kd otam vybudoval opevněné pevnůstky my nebo vy​asi my česk áarmáda tam hlídala hranice ... Pokud vim vy ste spolupracovaly z​němci a pomáhaly jim z deportacemy židů ČEŠi ne ! A pokud jde voto kdo​donutil Německo uarmádu ke kapitulaci a složení zbraní v Praze češi bez​vojecké pomoc Petonn chtěl přijet do prahy ale podle rozkazů nemohl rusáci​přijeli až potom...
 
Vaša odpoveď
pampuch | 22:39, 2. február 2009
Počet hodnotení 0   + -
Pitfallovi.český legionár vyhnal madarov zo slovenska? to asi žartuješ!madari​boli zo slovenska odsunutý v rovnakom čase ako nemci zo sudet po 2 sv. vojne.a na​tvojom mieste by som sa nenavážal do SNP. pripomeniem ti váš trapný pokus​strhnúť zo seba nálepku kolaborantov ked ste v Prahe prevrátili pár električiek​a zabili posledných troch nemcov čo tam ostali,čo otvorene priznal aj váš​bívalí premiér Zeman.zabudol si aj na to že v RA lietali aj slováci.že sa​včechách konali popravi to je svätá pravda. ale väčšinou boli vykonané na​základe udaní od iných čechov. a stým odbojom by som to moc nepreháňal.nejaké​tlačenie letákov a skovávanie sa v tieni moc škody nemcom nespravilo.slovák sa​chytil zbrane a postavil sa nemcom v otvorenom boji.aby som bol spravodlivý musím​pripomenúť , že sa našli aj odvážny česi ktorý višli z tieňa a bojovali aj​umierali v slovenských horách.
 
Vaša odpoveď
Pitfall | 00:12, 2. február 2009
Počet hodnotení 0   + -
Pro Marek18Walter Vem si to pár čechů pomáhalo fašounům ale pořád proti nim​tady byly odboje ale slovencko se stalo spojenci fašistů my sme byli pod okupací​naší piloti vyhrály Bytvu o Anglii ,ale co slovací když hiutlerrovy ke konci​války teklo dobot tak slováci povstaly a během okupace tady v ČR byly​popravování studenti a podobní lidi...
 
Vaša odpoveď
Marek18Walter | 14:32, 1. február 2009
Počet hodnotení 0   + -
Pitfall:Promin,Slováci si možná víc podávali ruce s nacistama,ale mi jsme taky​nebyli svatí měly jsme tu fašistickou stranu v Česku,která poslala pár židu do​pracovních táborů.Ale máš pravdu,že někteří Češi bojovali proti​fašistům,ale někteří taky bojovali s fašistama.Ale pravda pomohly jsme jim v 1​sv.válce
 
Vaša odpoveď
Pitfall | 22:32, 31. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
pro pampuch Co říkáš o t.g.m. nebýt něj tak je slovencko velice zaostalé​stavěli tam školy a podobně vybudovaly sme tam vojecké pevnosti proti madarům​já nevim kdo byl okupován po 1 světové vojně madary kteří si vás narokovaly a​nevim komu tam přišli na pomoc Český Legionař vyhnal madara ze slovencka.....​Češi bojovaly proti fašounům co dělaly slováci podávály si ruce z němci...
 
Vaša odpoveď
pampuch | 22:12, 30. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
golius ,aby bolo dopredu jasné, nemám nič proti čechom a niektorých mám dokonca​rád. ale nerob tu z vás spasitelov slovenska ked už od čias tatíčka T.G.M. (​mimo iného polovičného slováka) považovali slovensko len za svoju podradnú​koloniu atak sa k nej aj správali.ked sa slovensko prví krát osamostatnilo začal​sa u nás nebívalí ekonomický rozvoj . boli sme na tom tak dobre že slovenská​koruna sa menila zo švajčiarskym frankom v pomere 1:1 a česká koruna nemala​hodnotu ani papiera na ktorom bola vytlačená.po vojne ked sa naše štáty znova​spojili sa nám na slovensko začala z čiech ťahať bolševická zberba čo​vyvrcholilo víťazným februárom ked včechách vyhrali volby komunisti.na​slovensku vyhrala volby demokratická strana.po vojne prišiel další podvod​vykonaný na slovákoch ked prišlo menové vyrovnanie českej koruny zo slovenskou​1:1 a množstvo slovakov prišlo oceloživotné úspory.ked padli komunisti v roku​89 bol ako prví zlikvidovaný jeden z najvínosnejších biznysov na slovensku -​zbrojný priemysel.pri rrozdelovaní majetku po roku 93 bolo slovensko obrané o​podiel na leteckej doprave , námornej doprave o podiel v čedoku ktorý mal​strediská po celom soc. svete.privlasnili ste si spoločnú vlajku ktorej​ekonomická hodnota je strašná kopa peňazí. ato že ste nám teraz pomohli z​plynom (dík) tiež nebolo zadarmo a určite vam bol poctivo zaplatený do​posledného centa.
 
Vaša odpoveď
jonbovi | 02:09, 30. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
serte na tieto vlastenecke kecy podme pit
 
Vaša odpoveď
Golius | 23:08, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Toto je česká vlajka,song atd. Proto neotavujte debilní Slováci Vám se nidko​nazavděčí !! Měli jsme Vás nechat na holičkách. Myslím že Vám všecim co tu​melete nesmysli je Vám méně jak 15 let. Pokud by jste zažili 89 rok atd tak něco​takového neříkáte nebo rok 1993
 
Vaša odpoveď
Yurki | 21:34, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Mno ani ja :D no neva :)
 
Vaša odpoveď
Marek18Walter | 20:56, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Nevím jak přesně vede plynovod,ale myslím,že by to nešlo.
 
Vaša odpoveď
Yurki | 20:53, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Madari nas nemaju radi to viem aj bez teba a preco by to muselo ist cez Cesko? Mohlo​by to ist aj cez Polsko
 
Vaša odpoveď
Marek18Walter | 20:19, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Yurki:Já zapoměl vás maj madaři,tak rádi,že by vám hned pomohli:D No Němci​vám mohly dát plyn,ale muselo by to jít přez nás přez ČR!
 
Vaša odpoveď
Yurki | 19:59, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Jasne ze nam vypomohli ale nam aj Havel dost pojebal zbrojarensky priemysel ale to​sem samozrejme nikto nenapise a ako ten plyn sme si mohli kupit aj od nemcov alebo​Madarov takze ste neni jediny a neviem co sa tu idete bit do prs ako hrdinovia. Te​ucebnice a ucitelov ste pomohli to dik a kdo tu je nevdacny? Si myslite ze jaky sme​mi slovaci, ked som isel na nemenovany cesky server Call of Duty 2 zacali mi tam​nadavat ze nech idem hrat na Slovenske servery a ze som Slovensky bastard tak nevim​nevim "Bratři".
 
Vaša odpoveď
VaNGoooX | 17:05, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
co je ze slovakiu a czech republiku mi je jedno ja oproti nim nic nemam cil ma seru​MADARI!!! :@ :D
 
Vaša odpoveď
Lukas25 | 14:59, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Jsem hrdý na to že jsem Čech.Miluju Českou republiku.Akorát slováci jsou často​nevděční to my jsme jim tlačily učebnice to my jim pomáháme!Jenže oni sou​prostě nevděnčý a nebejt nás tak teď žijou ve skalách a chcípali by​zimou!Já mám rád Slováky a doufám že oni si říkají totéž o​nás.Bratři!Kvůli pár malejm dementům za pc se nebudeme navždy snad hádat!
 
Vaša odpoveď
Marten | 14:35, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
pôvodne ju navrhol Stefanik. Mali sme ju spolocnu a vy ste ju ukradli. V zmluve z​dvadsiatych rokov o ceskoslovenskom state sa pise ze pri rozdeleni krajin si zastavu​nikdo nemôze nechat. Tym padom ste porusili zakon. A teraz by sme mohli podat​staznost ale nepodame. To mam z dejepisu. Ale nic proti cechom .Ja ich mam docela​rad.
 
Vaša odpoveď
Marten | 14:31, 29. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
Hlavne ze ste tu vlajku ukradli
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.