• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Neidentifikovaný lietajúci objekt nafilmovaný nad Los Angeles v štáte Kalifornia, v Spojených štátoch Amerických. 24. máj 2008.

Jeden hosting pre všetky vaše domény => NEOBMEDZENÝ multihosting!
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
15:00, 5.jún.08
Kategória:
Veda a technika
Toto UFO zo svojho bytu nafilmoval istý Brent (možno Brent Lusk) večer v sobotu, 24. mája 2008. Objekt najprv blikne a hneď na to veľmi rýchlou akceleráciou odlieta preč. Pred týmto veľmi rýchlym zmyznutím sa dajú počuť zvuky, ktoré mi pripomínajú hromadenie nejakej energie, potrebnej na takéto rýchle odletenie preč. Sú to zvuky jeho ... show more

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 4416 | Komentáre 20 | Obľúbené 6


Komentáre (21)


0 - 20  |  20 - 21

Kybernaut | 23:19, 23. október 2008
Počet hodnotení 0   + -
Celkom zaujímavo si to vyskloňoval. Ďakujem ti za podporu. Tí, čo ma urážajú​alebo nejakým iným nedovoleným spôsobom, porušujúcim pravidlá Čeknito​kommentujú mnou sem dávané videá, sú za "odmenu" blokovaný. Nevhodné​komentáre mažem.
 
Vaša odpoveď
lakino051 | 19:50, 6. október 2008
Počet hodnotení 0   + -
toto je dost huste ja werim takim videam ak vidim ze nieje v tom dajaka dementina s ​PC a kybernaut nerob si nic stoho ze ta urazaju su to chuje :-)
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 22:22, 5. október 2008
Počet hodnotení 0   + -
Pozrite si tento film ešte raz a niekoľko krát spomalene a nakoniec vo​zväčšenom stave:
http://www.youtube.com/watch?v=i0GVeaD5RxI
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 14:31, 5. júl 2008
Počet hodnotení 0   + -
Už ma prestáva baviť napomínať tu tie humanoidné rozbesnené opičky.​Prestaňte ma tu už urážať a slovne napádať kvôli tomu, že si myslím, že​tieto videá sú autentické. Ani ja vás neodcudzujem za to, že si myslíte opak.​Vôbec ma to nehnevá a ani neuráža, keďsi myslíte, že sú tieto videá​falošné. Nikdy som vás neurážal a nenapádal kvôli vášmu akémukoľvek inému​názoru. A niektorý ma tu dokonca obviňujú z toho, že neviem byť tolerantný! To​je čo za blbosť? Tolerantnejší už ani neviem byť. Prestaňte ma tu obviňovať​za môj názor, tak ako ani ja vás za ten váš neobviňujem, a prestaňte mi tu​nadávať a urážať ma ako ani ja vám nenadávam a neurážam vás. To sem neviete​tie svoje skeptické názory napísať normálne ako ostatný normálny a slušný​ľudia? To ma už kľudne dajte ukrižovať ako Ježiša Krista, ktorý mal úplne​iný názor, ako tý vtedajší a nielen vtedajší intolerantný hriešnici.​Vidieť, že ešte stále žijú medzi nami takéto humanoidné opičky, ktoré sa​nevedia ako správať.
 
Vaša odpoveď
Reelow | 09:58, 2. júl 2008
Hodnotenie:  -1  |  Počet hodnotení 1   + -
Pegasus ty si fakt dmntny ... moze to byt ufo... vo vesmire nemozme byt sami,lebo aj​dakte inde moze byt zivot este vyspelejsi ako tu a stim KIBERKOKOT no akoze roofl​este ked to napises 1x to kiberkokot tak sa to da pochopit ;)ale tka vela razi :)​neboj on to uvidi aj ked to raz napises :)
 
Vaša odpoveď
annonymm | 13:06, 30. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
no takze kyberkokot s tymi vydeami si uz trapny tak mozno mimozemstania existuju ale​tito videa si nasiel kde???? mne sa zda ze to mas z oficialnej stranky​teletubies!!!!!!! :D
 
Vaša odpoveď
pegasus1111 | 18:09, 29. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT​KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT​KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT​KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT KYBERKOKOT
 
Vaša odpoveď
Greeny04 | 20:28, 28. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Nice vid. GOOD
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:19, 26. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Volám sa Kybernaut a prestaň s tým už aj ty. Jedno z tých tajných​spoločenstiev sa volá Slobodomurárska lóža, ktorá už minimálne pred​niekoľkými stovkami rokmi vytvorila tajnú svetovládu. S tými​najzodpovednejšími ľuďmi tejto planéty hrajú akoby šach. Sú to pre nich len​obyčajné šachové figúrky, ktoré tancujú tak, ako oni spievajú.
 
Vaša odpoveď
dawqo | 21:05, 25. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
akoze kyberkokot ci jak sa volas no na svete je tolko veci ktore luzdia nevedia ale​rusi maju us davno aj amerika taketo technologie testuju to de sa da keby to ludom​povedali setko by sa stratilo kontrole preto si uzatvaraju tajne spolocenstva..
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 02:25, 25. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
spirit86, upozorňujem ťa, že takýmto neslušným a urážlivým komentárom​porušuješ pravidlá Čeknito. Nechci skončiť ako thorisgod, ktorý nám tu tiež​robil problémy a hrubým spôsobom porušoval pravidlá tohto video portálu. Už​tam ten nacista nemá žiadne video. Dávaj si pozor na to, čo sem do komentárov​píšeš, lebo sa môže stať, že ti Čeknito tým vymaže tú tvoju krasotinku​spolu aj s tým cvokom, ktorý sa šklebí do kamery.
 
Vaša odpoveď
spirit86 | 13:36, 21. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Dalsia kokotina od kyberkokota
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:36, 12. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Samozrejme, že nie len zvuky sú na tomto videu zaujímavé. Ináč aj na​niektorých iných mnou sem daných videách takto podobne prudko vystrelilo UFO.​Nájdete ich na videách, ktoré majú v adresári na konci, za znamienkom / tieto​čísla: 35256, 38984, 43525, 46512, 49494, 97130, 114047, 126850.
 
Vaša odpoveď
amaranth211 | 09:00, 11. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
tu neide o ti zvuky ale o tu rychlost vy fejkari....ukazte mi nieco podobne na svete​co vymyslel clovek aby malo taku akceleraciu z miesta a musi to lietat...majstri​sveta....cool kybernaut
 
Vaša odpoveď
SidoSnip | 13:22, 9. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
sila!
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 23:38, 7. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
Vidím, že sa "veľmi dobre vyznáš" vo zvukoch UFO. Zato, že je to nízko ešte​neznamená, že je to malé ako vrtuľník na diaľkové ovládanie. Je to rozhodne​väčšie, minimálne s priemerom aspoň takých približne desať metrov. Tieto veci​sú tiché aj keď sú väčšie ako vrtuľníky na diaľkové ovládanie. Nenechaj​sa mýliť tým, že keď je niečo veľké, tak to musí byť zákonite aj hlučné​ako naše dopravné prostriedky. Tý, čo na tom lietajú majú o niečo​vyvinutejšiu techniku. Naše bicykle a mopedy poháňané elektromotorom sa na to​svojou hlučnosťou a zvukom podobajú, UFO majú tiež takéto podobné​elektromagnetické antigravitačné motory. Alebo vlaky s elektromagnetickým​pohonným systémom magnetickej levitácie (Maglev) majú podobné motory ako UFO. A​sú aj podobne tiché, UFO sú ale ešte tichšie, lebo tie naše elektrické motory​sú ešte technologicky veľmi zaostalé. Ináč sa sem vždy snažím dávať čo​najvieryhodnejšie videá, tak prepáč, že som ťa sklamal a že kvalita mojich sem​dávaných videí nevyhovuje tvojim náročným požiadavkám. Niekedy mám tendenciu​pochybovať nad tým, že keby ti UFO pristálo na hlave, že by si tomu uveril.​Pozeraj ale moje videá ďalej, lebo som ešte neskončil, budem sem dávať ešte​veľmi veľa vieryhodnejších videí, ktoré ti splnia aj tie najnáročnejšie​podmienky autentičnosti.
 
Vaša odpoveď
morfeus198 | 20:45, 7. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
boooože Kybernaut hoď sem nejaké presvedčivejšie video sakra!!!... už naozaj​nevieš čo máš sem dať???... sakra... toto je tiež fake jak moja riť... aj keby​bolo tak blízko jak vravíš tak to by tý mimozemšťania a lod musela byť tak​maličká ako helikoptéra na ovládanie... už len podľa zvukovej stránky...
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 11:55, 7. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
roman9, aj keď auto odýde, tak ešte stále počuť ako vrčí. Ten objekt je​menší a je nízko, VickeySVK. Tieto objekty sú omnoho tichšie ako naše autá. Z​väčšej výšky by sa vôbec nedal počuť. Veď aj toto nízko sa vznášajúce​UFO je pri jeho rýchlom odlete ledva že počuť.
 
Vaša odpoveď
VickeySVK | 00:51, 7. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
kybernaut neviem ale toto video mi nejak nesedi a to koli zvukovej stranke.To ufo​vyzera byt celkom daleko nato aby zvuk tej energie presne v tu chvilu zaznamenal​kameraman.Kebyze zvuk bol aspon o trosku oneskoreny hned by to bolo doverihodnejsie​:)Ale tak mozno je to mensie ufo a dost blisko takze neviem co si mam otom myslet :D
 
Vaša odpoveď
roman9 | 22:36, 6. jún 2008
Počet hodnotení 0   + -
ja som tam tie zvuky "startovacieho auta" pocul aj ked objekt odletel
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.