• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

V pondelok, dňa 27. apríla 2009 bolo nad Slovenským mestom Trenčín nafilmovaných týchto 19 neidentifikovaných lietajúcich objektov.

Zahoďte vaše starosti za hlavu -- plne manažované VPS servery.
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
17:01, 29.apríl.09
Kategória:
Veda a technika
Autorom tejto vyše minútovej nahrávky je pán Peter Margetín, príslušník mestskej polície v Trenčíne. Jedným zo svedkov pozorovania týchto nafilmovaných neznámych objektov bol aj jeho policajný kolega, pán Jozef Čermák. Spolu sa na ne išli von pozrieť na základe telefonátov obyvateľov Trenčína a autor pohotovo zobral kameru a úkaz ... show more

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 4829 | Komentáre 20 | Obľúbené 6


Komentáre (43)


0 - 20  |  20 - 40  |  40 - 43

Kybernaut | 01:51, 4. jún 2009
Počet hodnotení 0   + -
To, že čo si zač, na tvojich nevhodných a pravidlá porušujúcich komentárov aj​dosť patrične vidieť. Len ti chýba trošku viac sebakritiky. Fú ako sa do mňa​dobre rozumieš, ako ma veľmi dobre poznáš, že sa tu so mnou porovnávaš. Pritom​mi nesiahaš ani po päty. Ako vieš dobre aj po anglicky, fú si dobrý frajer.​Odkiaľ prosím ťa čerpáš tie svoje oduševnelé poznatky ? Akože tak nejako​telepaticky alebo ako si to zistil ? Ale to je vlastne jedno, lebo si totálne​vedľa. Nech už tie svoje "plnohodnotné" pseudo múdrosti čerpáš odkiaľkoľvek,​tak vedz, že na nezhodujú zo skutočnosťou. Nie som tu pred počítačom nonstop.​A kvôli takým nevychovaným drzáňom ako ty, si tie komentáre aj naozaj​kontrolujem, jedine v tom máš pravdu. No ale neviem, že aké komentáre si pod​tými tvojimi žiadnymi videami chceš kontrolovať ty. A z čoho chceš robiť aj​nejaké štatistiky ? Z tých tvojich až nula videí ? No skús to, možno sa stane​aj nejaký zázrak. Takéto záhady ma priťahujú. Možno to potom aj preskúmam.
 
Vaša odpoveď
jurki007 | 23:23, 3. jún 2009
Hodnotenie:  0  |  Počet hodnotení 2   + -
to vies ja som buran z dediny ale na rozdiel od teba mam aj nejaky social life a​nesedim nonstop za pc a nekontrolujem kto mi kedy aky koment na ake video dal a​nerobim si z toho statistiky. sa uz preber.
 
počet reakcií : 1  |  Vaša odpoveď
durmanpavol | 20:15, 10. jún 2009
buran z dediny? to som aj ja kamo a poviem ti ,ze cely tvoj social life je o tom ako​sa cela dedina strati pomaly za more alebo daleko za hranice aby sa zenkse mohli​kurvit a chlapi zarabat love, co to meles? farar ti pozicia komp len raz za den? boli​ta uz rit z tolkeho sedenia na fare? 2 eura na hodinu, sa nedivim ,ze nesedis furt za​kompom ;)
Kybernaut | 12:37, 2. jún 2009
Počet hodnotení 0   + -
Ďakujem ti za pekný komentár. Som rád, že si ho nepísal tak nevhodne a​pravidlá tohto video portálu porušúco ako napríklad jurki007, silyx alebo memqo.​silyx je už v poriadku, patrične sa mi ospravedlnil a prestal s tými hlúpimi​urážkami, ktorými aj on porušoval pravidlá Čeknito, no ale týchto dvoch​nevychovaných ľudí, jirki007 a memqo za ich drzé, urážlivé a pravidlá​porušujúce správanie v komentároch a mojej pošte na tomto portáli verejne​karhám a za svoje drzé a nevychované správanie sa môžu hanbiť oni sami,​rovnako ako aj ich rodičia, ktorý ich tak vychovali. Nemám nič proti skeptickým​a neveriacim komentárom, ak sú písané slušne a bez zbytočných a​neoprávnených urážok a vulgarizmov. Touto cestou ich a nie len ich zároveň aj​upozorňujem, že ak neprestanú písať také nevhodné komentáre, tak okrem​vymazania tých komentárov budú aj blokovaný. Dostanú ban, podobne ako aj​nepolepšitelný pegasus1111, annonymm, spirit86, Lejnat, thorisgod, Palso a​Cellfactor. hegi55 sa už polepšil, ten je už tiež v poriadku. Preto už neviem​kolkáty krát prosím všetkých prispievateľov komentárov mnou sem pridávaných​videí aby ste tie komentáre písali normálne a hlavne slušne, bez nadávok,​vulgarizmov a urážok. Tak normálne ich píšte aby ste neporušovali žiadne​pravidlá. Niečo sa síce dá tolerovať, ale určite nie všetko. Ďakujem za​pozornosť a vyhovenie tejto mojej žiadosti.
 
Vaša odpoveď
maro1210 | 16:33, 29. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
alebo je to ta macka:D:D:D
 
Vaša odpoveď
maro1210 | 16:32, 29. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
su dve moznosti: bud je to podvod, alebo su to naozaj UFO ktore nas pozoruju, skor si​myslim, ze je to ten podvod
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 09:53, 25. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
silyx, to jedine tebe bude "načapaná" životná pokuta za to tvoje drzé​vyjadrovanie sa v komentároch.
 
Vaša odpoveď
ciaracat | 15:06, 24. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
jake lampiony?prosim Vas...to je ufo..aj ja som to videla v nitre..len nie tolko​vela..
 
Vaša odpoveď
silyx | 22:22, 22. máj 2009
Hodnotenie:  -1  |  Počet hodnotení 1   + -
Potom že prečo vznikaju požiare.Ked ty buzeranti pušťaju doneba lampiony.Koho by​uš napadla taka kokotina ? Mali im načapať pokutu.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 17:32, 10. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Áno, presne tak petec, ale ja by som sa skôr tak naopak spýtal, že čo by​spravili tie lampióny s lietadlami, keby lietali tak vysoko ? Už len kvôli​bezpečnosti nemôžu takéto lietajúce lampióny a čokoľvek iné (modely​lietadiel, vrtuľníkov a tak podobne) lietať až tak moc vysoko. Aj tento fakt​môžeme zahrnúť medzi dôkazy, že to nemohli byť žiadne lietajúce lampióny.​Aj tých dvoch policajných svedkov tohto pozorovania máme preverených, sú to​spoľahlivý a dôveryhodný svedkovia.
 
Vaša odpoveď
petec | 13:17, 7. máj 2009
Hodnotenie:  1  |  Počet hodnotení 1   + -
a este som chcel dodat, ze ti policajti urcite nevyzerali ako idioti
 
Vaša odpoveď
petec | 13:06, 7. máj 2009
Hodnotenie:  1  |  Počet hodnotení 1   + -
Suhlasim s Kybernautom, ze to neboli lampionyz lebo ti policajti vraveli, ze pod tym​preletelo lietadlo... vnimajte suvislosti co by s tymi lampionmi narobilo lietadlo? a​ako to, ze lampiony boli vyssie ako lietadlo
 
Vaša odpoveď
DreveneZeliezko | 03:08, 7. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Jaj henten link čo si mi dal na youtube som si až teraz pozrel. To z 25 aprila s​tej soboty, čiže tá svadba teda naozaj bola. Ale teda ako som napisal niekto sa​chytil toho a využil to že tam boli tie lampiony, ak to je naozaj tak, sadlo mu to​ako rit na šerbel. Ale to že by tie lampiony fakt museli horeť tri dni už nikoho​asi nezaujima a ani to že ak by aj horeli ako by mohli zostat stále v trenčíne.​To su dve uplne absurdity. Hmm.. Kybernaut mal by si vyspovedat tú tetu nech​vysvetlí odkial mala také špeciálne 3-dnové lampióny ktoré sa udržia tam kde​ich vypustili :)
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 01:01, 7. máj 2009
Hodnotenie:  1  |  Počet hodnotení 1   + -
DreveneZeliezko, nebudem mazať toto video, nepovažujem sa za odborníka a nesekol​som sa. To sa sekli skôr tí, ktorý veria takýmto pochybným lampiónskym​Markízáckým drístom. To televízia Markíza, podobne ako všetky ostatné masovo​komunikačné prostriedky, sú odborníkmi iba na jedno: dezinformovanie. Potrebuješ​dôkazy? Tak už prvým dôkazom je to, že toto video nebolo natočené v sobotu ale​v pondelok, dňa 27. 4. 2009. Mohol si si aspoň nadpis tohto videa pred svojim​skeptickým kritizovaním prečítať. Ďalším dôkazom, že toto, čo pán​Margetín nafilmoval a spolu so svojím kolegom sledoval (je veľa blbých policajtov​ale títo medzi nich nepatria), neboli lampióny a ani nič, čo poznáme, je toto​video zo soboty, z 25. apríla 2009:
http://www.youtube.com/watch?v=gYaVK8IV9vI
. Toto​sú nafilmované tie Markízácke lampióny zo sobotňajšej svadby. Vidíš ako na​filme ináč lietajú ako toto tu, čo nevieme identifikovať ? Tá "teta" na tom​videu z Markízy určite nie je členkou toho Slobodomurárskeho spolku, ktorý riadi​celý svet, to som netvrdil, ale tvrdím iba jedno: nehovorí pravdu. Asi ju​podplatili, alebo niečo také. Povedala to, čo mala povedať a nebola moc​presvedčivá. Dalo by sa napísať, že to boli polopravdy, čo tvrdila, lebo tie​lampióny tam v sobotu na svadbe (možno) naozaj vypúšťali. Ale iba v sobotu a nie​v pondelok. Toto bolo niečo iné. Správne, Spanky666, vidím, že si jedným z​tých, kto tu má objektívne a nezmanipulované myslenie.
 
Vaša odpoveď
DreveneZeliezko | 23:26, 5. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Tá rýchlosť je podla mna normálna, vieš aký silný vietor fuka hore ? A ten​plameň je schovaný vnútri. A to video som videl, myslíš že tá teta čo tam​hovorí je členkou tajnej slobodomurárskej vlády ? :)))) isto.. určite jej​prikázali čo má povedať. Ach .. nezhodneme sa.. nehajme to tak.. Ja len čakam na​Kybernauta ktorý dúfam že zháňa nejaké dôkazy a informácie. Ak sa mu niečo​podarí zohnať, potom to budeme dalej rozoberať.
 
Vaša odpoveď
Spanky666 | 19:07, 4. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Takze... Lampiony by neleteli takto rychlo. Nezda sa to,ale bolo to velmi vysoko. Ak​by to boli lampiony,nesli by tak rychlo. To by vietor musel byt taky silny a vobec by​este horeli? A je vidno,ze potom tie vlavo blikaju. A potom by mali ist tie lampiony​kazdy za sebo a rovnakym smerom,ale nesli. A este: Vtedy,ak tie vlavo zmiznu sa mi​nezda,zeby to zhaslo,ale ze sa to vzdialilo. A vela krat som taketo iste lampiony​vysoko videl,ale neboli takejto bielej farby. Jediny fakt,ktory moze mojim tvrdeniam​protirecit je toto video: ale samozrejme,nemusi to tuto skutocnosti vyriesit...​ http://www.mojevideo.sk/video/3583/ufo_nad_trencinom_nie.html
 
Vaša odpoveď
DreveneZeliezko | 01:26, 4. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
Ešte dodatok: Leteli hore..stále nad tým rozmyšlam.. ty máš asi namysli, že​ich akože nikto nevidel letieť hore ked ich vypúštali ? No tak si ich ludia​všimli až keď boli vysoko, ludia su nevšímaví. Tí čo boli na tej oslave sa​museli rehotať naozaj. A neleteli by každý za druhým ? Letia úplne náhodne.​Vietor mohol sposobiť aj to že mohli vytvoriť čo ja viem jeden dlhý pás,alebo​nejaký pekný obrázok, proste čokolvek. Náhodne.
 
Vaša odpoveď
DreveneZeliezko | 01:21, 4. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
ja som nenapísal, že sme vo vesmíre sami. Určite, že nie sme. Ja nie som žiadny​takýto skeptik. Ale toto je podla mna jasne uzavretý prípad. Leteli by hore ? Ale​ved boli hore ! Ked sú v takej výške tak už nevidíš ako stúpajú, vidíš​akurat to ako do nich veter naráža z boku a pohybujú sa do strán. Hentie lampiony​dokazu vyletiet niekolko kilometrov. Na to su stavané aby pekne na oblohe žiarili.​Proste bola sobota, bola svadba, oslava, lampiony. Ak Kybernaut naozaj dokáže​zohnať nejaké dôkazy, že to lampiony neboli ospravedlním sa a priznam si že som​bol neveriaci hlupák ktorý sa nechal zmanipulovať slobodomurárskou tajnou​vládou, ok ? :-)
 
Vaša odpoveď
Spanky666 | 16:09, 3. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
DreveneZeliezko - veris v mimozemstanov? Co sa teraz bojis,ze to bolo UFO a nechces​si pripustit,ze niesme vo vesmire sami? Lebo mi tak pripadas... Ja som dospel zase k​takemu zaveru,ze lampiony to neboli. Tie by takto dlho nevydrzali a neleteli by kazdy​za druhym. Sam policajt povedal na zaciatku,zo to balony nie su. To mozeme povedat na​kazde video,kde videli ufo,ze to boli lampiony :D A ak by to boli lampiony,leteli by​inak ako som spominal. Leteli by hore. A keby mali letiet tak,ako na videu,uz by ani​nesvietili. Ved boli dost vysoko,pod nimi vraj preletelo lietadlo,takze bolo to dost​daleko a tym padom to bolo aj male,LAMPIONY to teda v ziadnom pripade nemohli byt!
 
Vaša odpoveď
DreveneZeliezko | 03:56, 3. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
A ked chce kybernaut doveryhodnejšie dôkazy nech si zistí firmu odkial boli tie​lampióny objednané, mala to byť nejaká firma z čiech a nech tam zavolá a opýta​sa či teraz niekedy nedávno predali okolo 50 takýchto lampiónov na Slovensko. Ale​je mi jasné, že ak by ti to aj potvrdili tak tak napíšeš, že aj predavačov​lampionov ovplyvnuje slobodomurárkska tajná svetová vláda.
 
Vaša odpoveď
DreveneZeliezko | 03:46, 3. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
a ešte to že zhasinaju nachvilku je ten plameň ktorý tam horí, pretože hore​fúka vetrík vieš :-D ach jaj.. rozum mi stojí nad vami. Ja nie som žiadny​zarytý skeptik, ale TOTO JE JASNÝ VYSVETLENÝ PRÍPAD. Konec. Bodka. Uzavreté. Len​vy "odborníci" ste nejakí moc zaslepení.
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.