• Čeknito.sk ukáž svoje video
  • |
  • 160 035 videí
  • 173 787 používateľov

Čeknito

Pekne z blízka nafilmovaný neidentifikovaný lietajúci objekt neznámeho pôvodu za obcou Tepoztlán v Mexiku. Máj 1993.

Jeden hosting pre všetky vaše domény => NEOBMEDZENÝ multihosting!
V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem
 fotka Pridal:
Kybernaut
Pridané:
23:50, 10.apríl.08
Kategória:
Veda a technika
Tieto jasné a zaručene autentické a odborníkmi preverené filmové zábery urobil jeden Mexický kontaktér s mimozemskou civilizáciou menom Carlos Diaz. V máji roku 1993 to nafilmoval za Mexickou obcou Tepoztlán v časti Morelos. Z ľavej časti UFO smerom k zemi osem krát vystreľuje nejaký kuželovitý lúč svetla podobný laseru, ktorý sa smerom ... show more

Chceš mať toto video na stránke?
Skopíruj nasledujúci kód:


Video pridal: Kybernaut Ďalšie videá


Veda a technikaĎalšie videá

  •  

Ohodnoťte toto video:
 
Zobrazení 2514 | Komentáre 20 | Obľúbené 2


Komentáre (44)


0 - 20  |  20 - 40  |  40 - 44

Kybernaut | 16:50, 23. júl 2010
Počet hodnotení 0   + -
Vždy, keď pozerám tieto Diazove filmy, tak mám pocit,že sú to nejaké​hologramy.
 
Vaša odpoveď
mato92 | 18:03, 19. jún 2009
Počet hodnotení 0   + -
Niesom si isty ci to je pravdive. Ale vyzera to dost zaujimavo z toho pohladu ako to​bolo za tym stromom.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 02:21, 11. máj 2009
Počet hodnotení 0   + -
V tom dvojdielnom filme, na ktorý som dal do komentára 15. mája 2008 odkaz, je​viac Carlosových filmov a skôr ako hrniec mi to pripadá ako hologram. Tak čudne a​podozrivo sa ten objekt niekedy trasie a pohybuje, dosť to pripomína hologram, keď​tak všelijako traseš a pohybuješ samotným projektorom toho hologramu. Mám isté​skúsenosti s video projektorom, zvyknem s ním pracovať a viem ako sa hýbe a trase​obraz pri pohybe s projektorom. Dosť podobne sa to hýbe a trase. Akoby niekto​hýbal projektorom a to dosť nešikovne. Že by ten Diaz niekde schovával taký​projektor ? Alebo že by samotné UFO bolo iba nejakým hologramom ?
 
Vaša odpoveď
zbigi15 | 16:28, 26. január 2009
Počet hodnotení 0   + -
oranzovy hrnec v akcii xDDD
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 00:13, 15. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Tvrďte si čo len chcete, ale opakujem: Stiahnite si tieto torrenty:​http://btjunkie.org/search?q=Carlos+Diaz. Po stiahnutí si potom pozrite dvojdielny​film z roku 2001 s názvom "Svetelné lode. Zážitky Carlosa Diaza s UFO" a sami​uvidíte, že ako je to s tou pravosťou, či nepravosťou tohto mnou sem daného​filmu.
 
Vaša odpoveď
lakinko | 19:08, 10. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
ja pekne na sikmo stoji a ten laser ti vole jako skutocne :D:D:D
 
Vaša odpoveď
vrrrr | 12:50, 10. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
toto je najvačšia blbosŤ akú som zatial videl
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 14:34, 9. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
pyrotechnick: Tak mi to urob v tom tvojom photoshope. Už koľký mi do komentárov​napísali takéto silné rečičky, no ale ešte ani jeden taký po domácky robený​film som ešte nevidel. Silverian: Celkom zaujímavé nároky si na ten film​kladieš, nezdá sa ti? Prepáč, nabudúce ti pán Carlos Diaz z Mexika nafilmuje​takéto niečo aj s osvetlenou oblohou a špeciálne pre teba ti ju osvetlí ako​reklamu v Las Vegas. Pre tvoje potešenie ti tam dá celú légiu Mesiacov a​všetkými farbami sa bude obloha hmýriť a ty ten film budeš musieť pozerať so​zváraciou kuklou aby ti tá osvetlená obloha nevypálila oči, dobre? hrac69: To s​tou lampou si trápny ty. vuky: Aspoň bude o jedného blbca menej.
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 14:31, 9. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Dee99: Toto nie je audio záznam ale video, tu počuješ iba hudbu. No ale pod​vplyvom nejakých narkotík a halucinogénov by si možno tú hudbu aj uvidel. V​podstate viem ako si to myslel. Som ale rád, že si nám pekne a slušne, tak ako sa​patrí, bez zbytočných urážok a vulgárností vyjadril svoj skepticizmus. V tom​ťa musím pochváliť. Aj vás všetkých ostatných prispievateľov komentárov na​moje videá chcem poprosiť, že aby ste svoju neveru (ale aj čokoľvek iné) voči​autenticite týchto filmov, objektov typu UFO, mimozemských civilizácii,​paranormálnych javov a proste voči čomukoľvek, vyjadrovali slušne, bez urážok​a vulgarizmov, podobne ako Dee99 a zopár iných, ktorých je žiaľ biedne málo.​Nemám nič proti vašim názorom, vôbec ma váš negatívny postoj voči sem mnou​dávaným filmom neuráža a ani nejako moc netrápi, to je vaša osobná vec, no ale​horšie je to s formou podávania takýchto názorov. m007: Tento film som stiahol z​
http://www.youtube.com/watch?v=D_FwlmIOdcM
. A čo to bolo podľa teba robené, keď​nie natáčané? Aj keby to bol falzifikát, tak si myslíš, že by ho nebolo treba​natočiť? Ak si myslíš, že je to počítačová animácia, tak si na omyle, lebo​by to pán Jim Dilettoso (jeho e-mail: jim@villagelabs.com) z firmy Village Labs a​mnohý iný najlepší špecialisti na filmové analýzy zistili.
 
Vaša odpoveď
vuky | 18:41, 7. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
roooofl kybernaut demence najvyssieho rangu teba asi splodil fakt jeden ten UFONikov​lool ja raz z twba dostanem srdcovy zachvat
 
Vaša odpoveď
hrac69 | 12:57, 7. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
Dost trapne.... je to len fikcia,obycajna lampa cico
 
Vaša odpoveď
Silverian | 02:00, 7. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
na rok 93 dost kvalitny obraz a k tomu fak by malo byt aspon nieco osvetlene,​minimalne mesacnym svitom, ale druha polka dokumentu vyzera realnejsie
 
Vaša odpoveď
pyrotechnick | 20:45, 5. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
take ti vo fotoshope urobim kedy chces
 
Vaša odpoveď
m007 | 18:47, 5. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
To si skade stiahol to nieje vôbedz natáčané
 
Vaša odpoveď
Dee99 | 16:05, 5. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
ludia drzte sa toho radsej 1x vidiet ako 100x pocut cize ja tomu neverim :)
 
Vaša odpoveď
Dee99 | 16:04, 5. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
boa to co je
 
Vaša odpoveď
CitroNik | 15:47, 5. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
henta kvapka piva :D
 
Vaša odpoveď
Kybernaut | 23:14, 4. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
SonnyDi, také "super videjko" sa dá urobiť tak, že zoberieš von videokameru aj​so statívom a nafilmuješ takéto niečo, keď ti to bude visieť nad hlavou. A v​akom programe to bolo? Bolo to v programe Tercer Milenio v Mexickej televízii a aj v​iných programoch to odvysielali. Ak ak si tým programom myslel nejaký​počítačový program, tak to nebolo robené v žiadnom počítačovom programe. Z​počítačovej techniky nie som zblbnutý a niesom ani magor a takéto urážlivé​vyjadrenia si nabudúce nechaj niekde v krčme. Prečo si svoj názor nevieš​napísať tak ako napríklad gameboy? Ináč ani ja nie som nejako moc nadšený​tvojim jediným primitívnym videom s krčmársko ožraláckou hudbou. Ešte aj jeden​z najstarších filmov na svete z roku 1906, kde sú natočené následky​zemetrasenia v San Franciscu má kvalitnejší obraz ako to tvoje smiešne video. To​si prosím ťa na čom robil? Na nechanizme z Antikythéry? Vidím, že máte​predčasné názory kvôli nedostatkom informácii. Trochu vám v tom pomôžem.​Stiahnite si tieto torrenty: http://btjunkie.org/search?q=Carlos+Diaz. Po stiahnutí​si potom pozrite dvojdielny film z roku 2001 s názvom "Svetelné lode. Zážitky​Carlosa Diaza s UFO" a sami uvidíte, že ako je to s tou pravosťou, či​nepravosťou tohto mnou sem daného filmu. Je dobré vedieť po anglicky.
 
Vaša odpoveď
gameboy | 09:48, 3. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
toto je ale podvod...aspon podla mna
 
Vaša odpoveď
SonnyDi | 03:09, 3. máj 2008
Počet hodnotení 0   + -
jeeeeeeeee...jak sa da spravit take super videjko? to bolo v akom programe...aj ja o​chcem vediet...co dnes nedokaze pocitacova technika...dokonca aj zblbnut nejaky​slovenskych magorov co si hooria Kybernaut :-DDD
 
Vaša odpoveď



Chystáte sa vstoúpiť do kategórie, ktorá obsahuje erotickú a sexuálnu tématiku. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a inštrukcie:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Chystáte sa vstúpiť do kategórie, ktorá obsahuje šokujúce a veľakrát drsné zábery reálneho života. Veľmi pozorne si preto prečítajte nasledujúce informácie a pokyny:

Stlačením tlačítka 'VSTÚPIŤ' dávam na vedomie svoj plný a bezvýhradný súhlas s niýšie uvedenými podmienkami pre vstup na tieto stránky. Súčastne so vstupom na nasledujúce stránky potvrdzujem pravdivost nižšie uvedených údajov a skutočností:

  • Sem dospelý vo veku 18 rokov alebo starší a dosiahol som dospelosti. Pokiaľ sa nachádzam v štáte, kde sú hranice dospelosti stanovené inak, ako stanovujú predpisy Slovenskej republiky, stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky dospelosti v danom štáte a že mám viac, ako 18 rokov a že vstup na tieto webové stránky nie je v rozpore s predpismi štátu, v ktorom sa nachádzam, alebo som jeho príslušníkom.
  • Som si plne vedomý toho, že vstupujem na stránky, ktoré môžu obsahovať sexuálne explicitné obrazové či textové materiály.
  • Svojím správaním, ani iným spôsobom nepripustím, aby k tu obsiahnutým dátam a materiálom pristupoval ktokoľvek nespôsobilý či neplnoletý, alebo ktokoľvek iný, kto nespĺňa podmienky v tomto vyhlásenia.
  • Môj záujem o všetky tu obsiahnuté údaje je čisto súkromný a je určený len pre moju vlastnú potrebu.
  • Je mi známe, že všetky obrazové a textové materiály na nasledujúcich stránkach sú chránené autorským zákonom. Akékoľvek šírenie obsahu alebo jeho častí bez predchádzajúceho písomného súhlasu prevádzkovateľa alebo autora obsahu tohto serveru je výslovne zakázané.
  • Som si vedomý toho, že porušením niektorého z týchto vyššie uvedených pravidiel sa vystavujem riziku občianskoprávnych sporov i prípadného trestného stíhania.

Ak nespĺňate čo i len jeden z vyššie uvedených bodov, opustite prosím ihneď tieto stránky.

Ak spĺňate všetky podmienky vyššie uvedených bodov, ste oprávnený vstúpiť.

Stlačením tlačítka "VSTÚPIŤ" potvrdzujem a súhlasím z vyššie uvedeným.

Vaše tipy, oznámenia a technické pripomienky nám môžete zaslať prostredníctvom tohto kontaktného formulára. V prípade problémov Vás prosíme zaslať čo najviac informácii ako napríklad: aký operačný systém používate, aký prehliadač používate a verziu, aký máte nainštalovaný Flash Player (verziu), prípadne aké máte pripojenie ku internetu. Tiež nám velmi pomôže ak nám pošlete ID/URL videa pri ktorom nastávajú problémy. Všetky tieto informácie nám pomôžu čo najskôr identifikovať problém.